Decoratiuni facute cu cheia

Nu pot, pentru numele tuturor sfintilor, sa pricep care ar fi motivul pentru care ti-ai trece cheia peste aripa, usa sau alte parti componente ale masinii unui om. Nu pot si pace!

Nu imi pasa daca acel om a parcat pe locul tau, pentru ca ai solutii care nu fac pagube permanente si acolo – lasi un bilet, mai ridici un stergator, mai dezumfli o roata. La fel, nu imi pasa ce alt motiv ai gasit, nu ai nici o scuza sa zgarii masina altuia cu cheia.

Ei bine, cu atat mai mult mi se pare o lipsa totala de respect fata de conceptul de proprietate privata atunci cand faci asta desi masina omului aluia nu iti sta nici in cale, nici pe locul tau, nici nu te blocheaza, nici nu face alt lucru de natura sa te deranjeze. Cum ar fi cazul in care masina aia e a mea si se gaseste in fata casei mele. Daca pe mine nu ma deranjeaza, tu de ce consideri ca e datoria ta sa mi-o zgarii?

Nu pot sa pricep chestiile astea si pace. Poate ca eu sunt batut in cap, poate ca nu inteleg frustrarea care rezida in a avea o masina mai nasoala decat celalalt, dar cert e ca nu ii doresc omului aluia sa il prind. Ce e si mai simpatic e ca am senzatia ca lucreaza in mod absolut democratic, in sensul ca e foarte posibil sa nu aiba neaparat ceva cu mine in special, ci cu masinile parcate prin zona, sau cu masinile de o anume culoare. Altfel nu sunt capabil sa imi explic de ce a facut la fel si cu masina unei cunostinte care lucreaza prin zona, parcata tot in fata la mine.

Banuiesc ca e acelasi retardat, ca e prea mare coincidenta.

Dar nu pot sa pricep si pace.

Posturi recente

8 Comentarii la “Decoratiuni facute cu cheia”

 1. TEODORA Says:

  LA FEL AM PATIT SI NOI SAPT TRECUTA CU MASINA NOASTRA…O ZGARIETURA ..CU CHEIA DE TOATA FRUMUSETEA PE ARIPA DIN SPATE..SUPERB..NU VREAU SA REPRODUC CUVINTELE PE CARE LE-AM ARUNCAT IN MOMENTELE ALEA…ADICA CUM? CINEVA MUNCESTE SA AIBA O MASINA SI VINE UN DOBITOC SI SE JOACA CU CHEIA PE ARIPA MASINII MELE?APOI SA NU IL ZNOPESTI IN BATAIE DACA IL PRINZI?

 2. Bogdan Bele Says:

  Eu ii doresc respectivului sa il prinda Politia inaintea mea. Atata zic 🙂 Cert e ca ii place aripa mea stanga fata la nebunie, ca altfel nu imi explic de ce mi-o tot decoreaza la cateva luni distanta.

 3. TEODORA Says:

  apoi daca mai vad o urma…vai de capu lui…atata zic numa…

 4. Bogdan Bele Says:

  Eu am vazut mai multe, dar e cam “prinde orbul, scoate-i ochii”. Porcaria e ca ai tendinta sa te obisnuiesti si sa nu mai bagi in seama la fel de tare, ceea ce n-ar trebui sa se intample.

 5. TEODORA Says:

  mda…oricum nesimtirea e mare …pai putea sa lase un bilet…x nu mai parca masina aici pt ca…. NU SA TRAGA UN CHEIA…in cazul meu parcam masina pe acelasi loc de ani buni so..REVIN..SA NU IL PRIND CA IL IA MAMA NAIBII

 6. Bogdan Bele Says:

  Pai la mine a facut chestia asta de mai multe ori in fata casei mele, unde eu nu le fac din astea alora care parcheaza, nici macar cand sunt nesimtiti si isi pun masinile pe doua locuri.

 7. Roxana Says:

  Si mie de cate ori mi -au “decorat -o” astia pe aici… Cel mai misteaux e cand trebuie sa repari operele de arta… Ultima data am scos din buzunar vreo $2000…plus cat a mai platit asigurarea. Sa le dea Domnul sanatate asa cum fac altora sa le dea Domnul si lor 🙂

 8. Bogdan Bele Says:

  Nu cred ca Domnul ia cheia si le deseneaza ceva pe usa. Poate doar de ti-i scoate in cale 🙂
  Oricum, am zis-o si ma repet: ala ar trebui sa isi doreasca sa il prinda Politia, nu eu 🙂