Coduri QR pe albume

Nu stiu cine mai tine minte (sau cine mai citeste chestia asta), ca vorbeam despre Dream Theater-ul nou in urma cu putina vreme. Sa mai vorbim, atunci – si despre el, si despre coduri QR pe albume.

Am fost baiat cuminte si m-am abtinut sa il ascult pana ieri, cand l-am gasit in cutia postala – oricum, n-as prea fi avut cand, la cate am avut pe cap. Ei bine, sunt la a doua ascultare, si i-as da cu incredere un 8.5 inclinat mai tare spre 9. Imi place melodia care a revenit din plin, mi-a placut la nebunie The Enigma Machine, urmata indeaproape de suita Illumination Theory.

Nu mi-a placut pe alocuri soundul de tobe – Mangini, care are o prestatie excelenta, are puncte unde se aude oarecum infundat, ceea ce n-a avut darul sa ma prea bucure.

Si fiindca vorbeam de coduri QR, trebuie sa spun ca tot timpul mi-a placut ideea de a oferi fanului continut suplimentar, ca multumire pentru achizitionarea albumului. In cazul asta avem doua clipuri, cu Petrucci si Mangini, partituri si versuri. Pe langa toate acestea, primesti si o scrisoare scrisa de mana (banuiesc ca de catre Petrucci) de la DT. Ei bine, daca esti la fel de legat de trupa cum sunt eu, sunt sigur ca iti va transmite niste lucruri…

Pana una-alta, clipul de la The Enemy Inside, care chiar merita un ochi.

Posturi recente

Comments are closed.