To listen or not to listen?

“To listen or not to listen?” – Aia e intrebarea. In conditiile in care am pre-comandat un album si el va veni peste o saptamana, sa il ascult de pe acum, daca tot e disponibil ca stream gratuit (si in alte feluri, pe care nu le pomenim)? Sau sa astept sa vina CD-ul in posta?

Recunosc ca au fost cateva albume pe care nu le-am ascultat, chiar daca as fi putut, pana cand nu le-am avut in mana. A fost cazul ultimului Maiden, al ultimului Whitesnake, ba cred ca si “A Dramatic Turn of Events” a patit la fel. Si nu am fost dezamagit.

Ei, de data asta e vorba despre ultimul Dream Theater, care poarta numele trupei si de pe care am pus piesa asta pe aici acum cateva zile. Cu toate astea si cu toata apetenta mea certa spre muzica in format fizic, ma mananca o curiozitate ingrozitoare. Sunt sigur ca daca il comandam in varianta de vinil, in mod sigur asteptam dupa el. Digitalul insa lasa destul de putin loc pentru surprize.

De asta am fost extrem de fericit cand am vazut ca vinilul creste in continuare in vanzari pe Amazon, chiar daca numarul de copii care e vazut ca o crestere mare in ziua de azi e minuscul fata de acum niste ani. Cu toate astea, infograficul celor de la Amazon tot e interesant – il puteti vedea ceva mai jos.

Si totusi, eu ce fac acum? Ca asa o curiozitate ma mananca…

listen

Posturi recente

1 comentariu la “To listen or not to listen?”

  1. Bogdan » Blog Archive Coduri QR pe albume Says:

    […] fost baiat cuminte si m-am abtinut sa il ascult pana ieri, cand l-am gasit in cutia postala – oricum, n-as prea fi avut cand, la cate am avut […]