Surprize cu Spotify

Tot timpul mi-am dorit sa fie disponibil Spotify in mod oficial si la noi. In primul rand pentru ca ideea de a plati o suma fixa si a asculta cata muzica ai chef, pe ce dispozitive vrei, nu poate suna decat extrem de bine pentru cineva cu o obsesie la fel de nesanatoasa ca a subsemnatului.

Si, vorba basmului, nu mica ii fu mirarea eroului nostru aseara cand, dand el clic complet aiurea pe un link de Spotify, se trezeste ca se poate loga cu Facebook si asculta EP-ul live nou al celor de la Nine Inch Nails. Nici instalarea aplicatiei nu a fost o problema, totul functionand cat se poate de bine (screenshot jos, daca nu ma credeti).

Spotify Romania

Cert e ca si acum ascult niste Dream Theater din acelasi loc, caruia i-au precedat cateva tone de alte chestii. E serviciul gratuit, cel cu reclama (care e prea putin, asa ca nu ma deranjeaza). Ideea e ca nu am intrat prin proxy si nici nu am facut nimic altceva de natura sa fenteze lucrurile.

Contul e setat pe USA, dar merge bine-mersi. Pana acum catva timp (daca nu m-am senilizat complet), vedeam doar o pagina care ma trimitea politicos la plimbare, spunandu-mi sa binevoiesc sa astept pana o fi disponibil si la noi. Nu stiu ce inseamna asta, dar nu ma pot supara.

P.S.: daca mergea si pana acum, iar eu sunt dobitoc si n-am observat, tot bucuros sunt.

Posturi recente

Comments are closed.