40 de ani

Stau si meditez la gandul ca evreii s-au tot plimbat prin desert 40 de ani, iar iubitii credinciosi care vin in fiecare duminica si sarbatoare legala la biserica baptista de pe strada mea nu-s in stare sa se plimbe 40 de secunde pana pe strada vecina, unde poti parca atatea masini cate iti doreste cuviosul sufletel.

Dar nu, minunata turma (ce cuvant potrivit) a Domnului nu poate parca decat la o atuncatura de bat de biserica si tot timpul in fata caselor adeptilor altor culte, ateilor si a ce-or mai fi ceilalti oameni de pe strada. Astfel ca daca revii de la cumparaturi nu ai unde parca si faci o binecuvantata miscare, de acolo de unde poti parca pana in casa.

Eu n-am nimic cu credinta nimanui, dar m-a batut azi gandul sa il imbucur cu niste simboluri religioase similare celor ale egiptenilor antici pe drept-credinciosul cu Logan care azi l-a lasat fix in fata casei in care stau eu… Sau poate, pentru ca in perioada asta e bine sa ne apropiem de cele sfinte, sa ii scobor cateva dintre ele cand ne intalnim…

Posturi recente

2 Comentarii la “40 de ani”

  1. Cypress Says:

    S-au plimbat 40 de ani pentru ca mergeau in cercuri.

  2. Bogdan Says:

    Si mie mi se pare trasa de par povestea, dar te rog sa detaliezi 🙂 (n-am idee la ce ma bag acum) :))