Daca si cosul se fura…

Merge omu’ la Praktiker sa isi ia diverse si variate chestii pentru gradina. Si pentru ca sunt mai inguste culoarele intr-un anume punct, lasa caruciorul la capat si merge sa caute (cam 5 minute) ce ii trebuie. Si vine inapoi cu un colac de furtun si ceva capete. Ca sa constate ca nu mai e caruciorul, pentru ca un dobitoc sau o dobitoaca (sa nu facem discriminari) s-a gandit sa nu isi ia unul de afara, daca tot poate pleca cu al altuia.

Pai daca se fura pana si carucioarele de cumparaturi, ce dracu’ sa mai zici la lucruri mai mari si mai serioase (cum ar fi voturile la alegeri, dar aia e deja alta discutie)? Culmea e ca nu e prima data. Mi s-a intamplat si in alte ocazii sa mai fac o plimbare pana afara (da bine la silueta) pentru ca mi-a disparut caruciorul. Dar na, asa e la romani…

Posturi recente

8 Comentarii la “Daca si cosul se fura…”

 1. DeMaio Says:

  Confirm pozitiv, si aici este la fel. Daca nu esti atent, te duci cu produsele in mana =)) Cum suntem doi, unul sta cu cosul =))

 2. Bogdan Says:

  Ma, mai da-o dracilor. La Praktiker nici macar nu e cos din ala cu 50 de bani, sa zici ca de aia. Pur si simplu ii racaie lenea.

 3. Cypress Says:

  Ia-ti lant de legat bicicletele si strange bine caruciorul de un raft sau doua. Sa vezi atunci surpriza cand incearca sa ti-l ia… 🙂 Sau si mai bine – sterge-ti mucii de jumatate din manerul ala de impins inainte sa pleci la cutreierat printre raioane.

 4. Bogdan Says:

  Ambele idei bune. aia cu lantul cred ca e mai funny. 🙂

 5. Jolie Says:

  Ei lasa k nu e doar la romani si asta sa fie problema:)) Nu stiu, probabil de lene sau poate o fi fost vreun angajat/a care a vazut un carut gol in mijlocu’ magazinului si l-a pus omu’ la locul lui:)

 6. Bogdan Says:

  Hai serios? 🙂 Inseamna ca sunt zelosi rau angajatii aia, ca mie mi se intampla a nu stiu cata oara.

 7. Radu-Mihai Says:

  Trebuia sa stii asta, mai ales ca faci parte dintr-o conspiratie a jucariilor de plus. 🙂 Pisica Lulu iti spune ceva? 😛

 8. Bogdan Says:

  AAAAAAAAAAAAAAAA Abia acum fac legaturile. Vai de mine si de mine, acum trebuie sa imi recalculez toata viata.