Cica “Explore the Carpathian garden”…

Am crezut ca nu se poate slogan mai cretin decat ala cu “Land of choice”, care venea si insotit de una dintre cele mai cretine melodii din istorie. Si cand credeam asta, pac! Explore-ul asta de toata frumusetea.

Are de toate: e greu de tinut minte, nu spune absolut nimic si mai si suna de parca e scris de un copil de clasa a IV-a. Sugestia mea e simpla: daca tot se duc in China sa il lanseze, sa faca toti cei care s-au ocupat de el, in frunte cu doamna ministru care nu stiu ce tot dezvolta, un “explore China” timp de vreo 50 de ani. Suna cumva?

Posturi recente

10 Comentarii la “Cica “Explore the Carpathian garden”…”

 1. Cypress Says:

  Land of Ciordeless! :))

 2. Bogdan Says:

  :)) Ala al tau macar suna bine.

 3. DeMaio Says:

  Cum ma, nu-ti place sloganul facut “de data asta profesionist”, cu nu stiu ce agentie, si cu oameni dusi in China ca sa rada lumea de ei? Nu? Pana mea, nici mie…

 4. Bogdan Says:

  E cumva si mai cretin decat celalalt. Cred ca daca se facea concurs intre elevii unei clase a patra de oriunde din tara iesea mai bine.

 5. DeMaio Says:

  Hehe. Piticu a avut o idee geniala. Putea fi completat, dadea el si o solutie: “Explore the carpathian forest…and find the israeli helicopter”. Nu-i asa ca e ceva mai bun, dintr-o data? =))

 6. Bogdan Says:

  Clar 🙂

 7. DeMaio Says:

  Stiam eu.

 8. Cypress Says:

  Explore the Carpathian Manele. Land of Cois.

 9. Cypress Says:

  …si pana nu uit: “Choisus Interruptus” :))

 10. Bogdan Says:

  :))) Choisus continuus