Unde-s laudele acum?

Imi aduc aminte ca pe tot parcursul campaniei pentru turul doi al prezidentialelor mi-am auzit numai ca tin cu comunistii si ca sunt naspa, nasol si mai stiu eu cum. Si pe toate le-am auzit spuse cu o vehementa demna de o cauza mult mai buna. Am zis eu atunci ca o sa ajunga sa regrete faptul ca n-au gandit, poate n-am crezut ca se va intampla asta atat de repede.

Unde-s toti anticomunistii acum, cand adunatura asta a dus lucrurile la un asemenea nivel incat incearca sa suga bani din toate partile, inclusiv din fast-food-uri si drepturi de autor? Cand n-or avea bani de platit salarii si pensii (lucru care deja se cam intampla), o sa vreau sa le aud gura celor care i-au votat. Nu de alta, dar mai nou, de cate ori spun din astea, nimeni dintre cei pe care ii cunosc si care erau cu gura mare acum doar cateva saptamani nu imi raspunde. De ce, ma intreb?

P.S.: nu stiu de ce se mira toata lumea de Bittman consilier la Finante. Cu ce e ala mai incompetent decat restul guvernului?

Posturi recente

8 Comentarii la “Unde-s laudele acum?”

 1. Julie Says:

  Crede-ma Bogdane ca stiu perfect cum te simti. Am observat un lucru interesant? La postarea asta nu exista nici un comentariu, ceea ce e destul de bizar avand in vedere ca in general cam fiecare postare de-a ta are comentarii. 🙂 The silence says it all.

 2. Bogdan Says:

  Why, yes it does, doesn’t it?

 3. Cypress Says:

  Comunistule, huoooo! Ca de era Geoana presedinte amu’-amu’ curgea mierea de la robinet si ne aducea postasul pizza in fiecare zi.

  Ti-mi-soa-ra! Ti-mi-soa-ra! Ti-mi-soa-ra!

 4. Bogdan Says:

  Nimeni n-a zis ca toate ar fi fost roz. Dar nici nu era debandada asta cu Johannis prim-ministru. Pe astia ii doare-n pix de toata lumea, mai putin de averile lor.

 5. Florin Says:

  Spusesem la DeMaio ca n-am ce cauta in turul II, asta pentru faptul ca-mi parea ca oricum suntem foootati. Oricine ar fi iesit prezident. Inca mai cred ca difera doar pozitia si stilul de footai, marinerul ne-o trage (pe uscat) hahaind cu gura pana la urechi, in timp ce rosiaticii cred ca ne-ar fi tras-o mai cu perdea, si ar fi dat cu ceva alifie inainte.

 6. Bogdan Says:

  Florin, poate ca ai dreptate. Dar ce fac astia e nesimtire pe fata.

 7. Florin Says:

  Bogdan, subscriu la partea cu nesimtirea.

 8. Bogdan Says:

  In perioada dinainte de alegeri am ajuns sa privesc la rece ultima guvernare a PSD-ului. Si ii urasc sincer la fel de mult ca atunci. Dar aia macar au facut cate ceva, pe langa ca au furat. Astia nu fac absolut nimic, fura cu mana pana la cot, pun aceleasi figuri care deja si-au facut plinul (Blaga, Udrea etc) in guvern si totusi au oameni care ii sustin. Eu cred ca le place pe la spate fara vaselina, ca altfel nu-mi explic.
  Eu pot accepta ca ala care e la putere trebuie sa isi ia pentru el, dar fa ceva macar. Astia ne scuipa in fata, pur si simplu.