Multumesc, Romania!

Acum, la inceput de 2010, nu pot decat sa multumesc companiei mele de cablu. Eu nu prea ma uit la programele (alea 70) pe care le ofera compania mea de cablu. Rar se intampla sa pornesc televizorul pentru altceva decat vizionarea unui film (care vine de pe Icybox sau de pe DVD player, niciodata de pe unul din cele 70 de posturi), mai ales acum, cand e pauza la fotbal.

Totusi, azi eram decis sa ma uit la Celtic – Rangers, derby-ul Scotiei. Vad pe gsp ca il da in direct Sport 1, imi aduc aminte ca aveam postul ultima oara cand m-am uitat, asa ca ma gandesc ce bine imi voi petrece ultima zi de vacanta cu o bere si un meci ca lumea. Cand colo, dupa o tura de 70 de posturi, canci Sport 1! Ma gandesc sa il caut, ca l-or fi mutat pe undeva.

Nu este si pace! Dar ma bucur sa vad ca o gramada de posturi de larg interes pentru concetatenii mei (ca banuiesc ca si aici decide majoritatea) sunt bine-mersi in grila. Am tot ce mi-as putea dori – Etno, Taraf, OTV, DDTV. Sa stingem, deci, televizorul si sa vedem meciul pe internet. Ca d-aia platim abonament la cablu.

Posturi recente

4 Comentarii la “Multumesc, Romania!”

 1. dan ghemes Says:

  Si mie mi+o scos wild ! huuuooo !

 2. Bogdan Says:

  Eu pe ala il mai am, totusi.

 3. Mjöllnir Says:

  Urata treaba, mai ales ca un astfel de meci nu se vede atat de usor. Dar lasa, ne multumim cu porcariile de gen FC Vaslui-FC Brasov, care a ajuns sa fie considerat derby al campionatului.
  Jenant.

 4. Bogdan Says:

  A fost chiar fain. 1-1, cu doua goluri in vreo 3 minute.