Demaio.info isi schimba parul, sa vedem daca isi schimba si naravul…

Copy-paste la comunicatul lui Bogdan, care spune totul:

Dupa aproape 3 ani de self-blogging si o pauza mai mult decat meritata, ma intorc pe DeMaio.info, de data aceasta cu un proiect si cu o echipa. Un proiect care se adreseaza unei categorii sociale suficient de aparte pentru ca lucrurile sa fie complicate, si o echipa de profesionisti ai cuvintelor care isi doreste sa faca diferenta in piata.

Ce, cum si pana cand va fi proiectul, acestea sunt intrebari la care Bogdan si DeMaio.info nu pot raspunde singuri ci, asa cum au facut-o mereu, doar alaturi de voi. Pentru ca echipa redactionala de aici va respecta si intretine in continuare lucrurile care au facut din DeMaio.info unul dintre cele mai cunoscute nume ale blogosferei: verticalitatea, limba romana si libertatea de expresie.

DeMaio.info pleaca la drum cu o echipa mica, dar trebuie spus ca este vorba de un proiect deschis, la care oricine este invitat sa participe. in acelasi timp, imi doresc sa extind ceea ce sper sa fie unul din locurile in care calitatea scriiturii sa se imbine intotdeauna cu placutul si utilul subiectelor pe care le vom aborda.

Acestea fiind spuse, echipa si eu va invitam pe DeMaio.info, incepand cu 23 noiembrie. Da, dupa alegeri. Ne-am gandit ca totusi este cazul sa primiti ceva in urma lor.

Va multumim.

Cu respect,

Bogdan Constantinescu

Posturi recente

2 Comentarii la “Demaio.info isi schimba parul, sa vedem daca isi schimba si naravul…”

  1. DeMaio Says:

    Multumesc Bogdane si te asigur ca, oricat va parea de narav, nu am sa renunt sa afirm ceea ce vad: adevarul meu. Daca el va fi si pe placul altora, asta inseamna ca nu sunt nebun.

  2. O noutate si o nemultumire… | Bogdan Says:

    […] oara noutatea. Una foarte importanta, zic eu. V-am spus deja de relansarea lui DeMaio.info, care s-a transformat in Blogul de Rock, un site unde toti pasionatii […]