Fabrica de furnici

Si pentru ca am exagerat cu prostiile pe-aici, de data asta semnalez un moment cat se poate de important – aparitia primului roman, “Fabrica de furnici”, al fostului meu coleg si actualului meu prieten Razvan T. Coloja, cunoscut si ca si Cypress (ala care se tot cearta cu mine pe blog). Il felicit la debutul sau beletristic (asa banuiesc ca s-o fi zicand) si la mai multe!

Abia astept sa citesc cartea. Ceva mai multe detalii gasiti aici, iar de cumparat o puteti cumpara de aici, la colectia “Autori romani” .

Fabrica de furnici

Posturi recente

3 Comentarii la “Fabrica de furnici”

 1. Cypress Says:

  Ce, am scris o carte? :O

  :))

 2. Bogdan Says:

  Da mai. Partea cea mai tare e ca mi-ai si dat un exemplar intre timp. Ce-ai fumat, daca nu mai tii minte, ca vreau si eu? :))

 3. Lansare “Fabrica de furnici” | Bogdan Says:

  […] V-am spus acum ceva timp despre aparitia primei carti a prietenului Razvan T. Coloja, “Fabrica de furnici”. Intre timp am si primit-o de la el, ba am si citit-o (si o recomand sincer; o fi Razvan unicul utilizator de Linux din emisfera asta, dar adevarul e ca romanul e al naibii de bine scris), iar acum am aflat si detaliile lansarii cartii – aceasta va avea loc vineri, 20 noiembrie, de la orele 17:00, la Libraria Gutenberg din Oradea. […]