Popa popo e de vina!

Dinamovistii au gasit vinovatul pentru ratarea titlului in sezonul trecut, conform unui articol de la citirea caruia inca nu m-am oprit din ras. Este vorba despre preotul la care se rugau pentru rezultate, despre care tocmai s-a descoperit ca este homosexual. Oficiali si jucatori dinamovisti deopotriva au sarit care de care mai in sus de iritare. Si e absolut normal sa o faca. Eu sugerez chiar sa il dea in judecata (vor castiga in mod sigur) si sa ii ceara daune egale cu primele de titlu. Ba nu, sa ii ceara chiar milioanele pe care le luau daca mergeau in Liga Campionilor, pentru ca e revoltator.

Asta in conditiile in care exista un raport clar de cauzalitate intre cele doua, pe care numai un idiot nu l-ar vedea. Cum statea popa deasupra, cum pac! Niculae dadea cu ea-n bara. Cum o lua sus (pardon de expresie), cum nu mai mergea jocul de pase si scadea posesia cu un 10%. E extrem de logic si explica multe.

Bine ca s-au prins acum, in intersezon, ca isi rata Bonetti cariera la Dinamo si nu stia saracu’ de ce. Propun o evaluare urgenta a tuturor preotilor la care merg sa se roage echipele din prima liga, nu care cumva sa se mai intample din astea, ca o sa ajungem sa fie necesare rejucari de meciuri.

P.S.: Dan Ghemes a mai facut o remarca foarte adevarata. “nu i-a impins suficient de la spate”. Rusine sa ii fie!

Posturi recente

Comments are closed.