Zile de muzica buna

M-am bucurat sa am azi ocazia de a asculta doua chestii pe care le asteptam de destula vreme si sa imi dau seama ca sunt si mai bune si mai “sanatoase” decat ma asteptam eu sa fie. Am ascultat albumul cu Chickenfoot si, desi am zis ca mai greu se poate mai bine decat pe piesele alea pe care baietii le-au pus pe MySpace, trebuie sa recunosc ca se poate. Suna baietii de cazi jos. Mari muzicieni, de la care nici nu ma asteptam la altceva. Si din ce am citit pe diverse site-uri, mai si rup tot live. Lucru care nu are de ce sa mire intr-o asemenea componenta, asa ca abia astept Nova Rock-ul. Din acest motiv pun aici o piesa (oficiala). Astia sunt cel mai clar semn ca rockul , in forma cea mai clasica cu putinta, mai are multe de spus.

Si nu in ultimul rand, Europe, o trupa care nu inceteaza sa ma surprinda de cand s-a reunit, urmeaza sa scoata al patrulea album de dupa comeback, “Last look At Eden”, iar azi a fost lansat oficial clipul piesei care da titlul albumului. Mie imi gadila urechile intr-un mod extrem de placut si abia astept albumul, pentru ca promite nu mult, ci foarte mult. Clipul il puteti vedea si voi mai jos. Merita!

Europe – Last Look At Eden

Posturi recente

8 Comentarii la “Zile de muzica buna”

 1. DeMaio Says:

  Daca de Europe ma bucur ori de cate ori ascult ceva, vreau sa spun ca aia de la Chickenfoot m-au dat pe spate! Da, nene, asa trebuie sa sune muzica! Iar Sammy Hagar arata fara probleme de ce a murit Van Halen! Hail, de-abia astept sa iau maine albumul la puricat :))

 2. Bogdan Says:

  Trupe care stiu meserie. Piesa noua de la Europe cam spune ce fel de album va fi – unul din ala cum trebuie. Cat despre Chickenfoot… am ascultat tot albumul. Nu prea ai ce comenta la asa ceva. Toti stiu meserie, o fac extraordinar, si pana si cea mai slaba piesa a albumului e impecabila.

 3. Satchafan Says:

  deci foarte tare…chickenfot…imi place….niki n-am cuvinte 😛 chickenfoot e baza…mai ales piese ca avenida revolution sau learning to fall….fara cuvinte :X

 4. Bogdan Says:

  Personal imi plac cel mai mult “Oh Yeah” si “sexy Little Thing”:, dar tot albumul e o frumusete. Abia astept sa ii vad live saptamana viitoare.

 5. Satchafan Says:

  ii vezi live?..cool…zi-le sa vina si pe la noi prin Romania intr-o mica vizita :))…

 6. Bogdan Says:

  Nu prea cred sa fie sanse, caci turneul pare cam definitivat. Dar mai stii?

 7. Satchafan Says:

  da…putem sa mai asteptam ceva timp…nu prea au de gand sa includa Romania prin planurile lor si nu stiu de ce…

 8. Bogdan Says:

  Pai e destul de simplu. Romania este inclusa in mod normal doar in ceea ce se numeste World Tour sau European Tour – adica turnee de minim 30 de date pe un continent, unde canti cam in toate tarile si de mai multe ori in cele in care ai multi fani – trupele de rock fac de obicei asta cu Franta, Anglia, Germania. Chickenfoot are 14 date in Europa, toate la festivaluri mari. Oamenii merg la sigur.