Easyway

Asta am facut in ultimele doua saptamani. Easyway. Am renuntat la fumat cu metoda lui Allen Carr. Da, stiu ca acum o sa imi aud (de fapt, mi-am auzit deja) din alea cu “a cata oara?”, “de data asta pentru cata vreme?”, “lasa-ma cu astea iara, ca le-am mai auzit” si alte replici din aceeasi serie, dar de data asta pare-se ca merge. Cartea aia, care va pot spune unde se gaseste, pare sa mearga. Asta cu toate ca nu iti zice nimic nou, ca iti spune sa fumezi in timp ce o citesti si, mai ales, ca nu te toaca la cap cu cancer si alte boli legate de fumat (cred ca doua pagini din 120 si ceva sunt despre asta). Pur si simplu schimba modul in care vezi lucrurile si face ca totul sa fie mult mai usor. Citeam pe Amazon ca merge in 95% din cazuri si ca s-au lasat cu metoda asta Richard Branson sau Sir Anthony Hopkins. Ca e asa sau nu, nu stiu. Ideea e ca la mine pare sa fi mers. Azi sunt doua saptamani si a trebuit sa ma gandesc cat timp a trecut, pentru ca pur si simplu nu m-am mai gandit la asta.

Culmea culmilor e ca ma simt foarte bine, m-am simtit foarte bine din prima zi si am trecut peste toate testele grele fara probleme. Adica am stat in compania unor fumatori ore intregi si nu m-a tentat. Ba am si iesit in oras la bere (testul suprem, si nu eu am zis asta) si tot n-am avut senzatia ca nu mai pot daca nu fumez.

Cartea aia lucreaza bine de tot asupra subconstientului. Daca aveti chef sa incercati lasatul de fumat intr-un mod relativ simplu, dar fara nervii de rigoare, o recomand sincer.Te face sa intelegi un lucru foarte important – ce pierzi daca lasi tigarile. Absolut nimic.

Se numeste “Allen Carr’s Easy Way To Stop Smoking” – detalii cu tona pe Google. In romana am gasit-o PDF aici (eu personal am citit-o in engleza – cum am zis, va ajuta Google – “titlul + pdf” si dati de ea).

Posturi recente

5 Comentarii la “Easyway”

 1. DeMaio Says:

  Felicitarile mele, man, ce sa spun, nu cred o iota din minunile astea de carti, dar stiu ca vreau sa ma las de fumat 🙂

 2. Bogdan Says:

  Multumesc.

  Crezi ca eu cred? Pur si simplu am citit-o si… a mers. Nu stiu cum, ce si de ce. Daca e spalare de creier, sa fie, macar sa nu mai fumez. 🙂 Facem maine sa te alegi cu ea

 3. MAD Says:

  O sa le-o dau alor mei sa o citeasca. Daca reuseste unde altele au dat gres o sa fie o mare realizare. Pana una alta, felicitarile mele pentru realizarea ta!

 4. DeMaio Says:

  O sa ma gandesc si eu serios la versiunea asta a povestii. Cine stie, poate nu mai cheltui pe tigari medicinale, ca alea mi-au fost surioare de suferinta data trecuta. Un an si jumatate am stat deoparte de ele, si mama-mama ce capacitate de efort aveam 🙂

 5. Bogdan Says:

  @MAD: cum am zis, la mine pare sa fi mers. Si inca bine.
  @DeMaio: mie Haribo, ma crezi sau nu. Pana am ajuns sa bag in mine cateva pachete de din alea pe zi :)) Nu tine cu subsitute, degeaba.