Urasc vara!

Nu stiu daca am mai zis ceva pe aici despre chestia asta, dar nu este anotimp care sa ma scoata mai tare din sarite decat vara asta nesuferita, care incepe sa isi faca simtita prezenta. Bine, are si partile ei bune – materializate sub forma unor terase deschise aproape tot timpul, cu multa bere la halba si cate un gratar ocazional, dar in rest nu imi place. Cum nu imi plac nici concediile luate vara si, mai ales, nu imi plac noptile de vara. Si toate din cauza caldurii, poate cel mai oribil lucru pentru mine. La mine orice e peste 20 Celsius e ingrozitor si insuportabil. Prefer oricand sa mai iau ceva pe mine pentru ca mi-e frig in locul transpiratului intregii cantitati de apa din corp. Si, dupa o noapte oribila, in care m-am tot trezit din ora in ora din cauza caldurii, ma ingrozeste ceea ce va urma. Pentru ca abia incepe.

In alta ordine de idei, diseara suntem blau-grana!

Posturi recente

6 Comentarii la “Urasc vara!”

 1. krossfire Says:

  Eu sunt fan primavara-toamna 🙂

 2. Bogdan Says:

  Te inteleg perfect. Fix anotimpurile acelea care cam incep sa dispara, ca se pare ca sarim din vara direct in iarna si invers.

 3. krossfire Says:

  Da, inainte eram amator de frig pentru ca era suportabil acum zero zapada si frig obscen.

 4. Bogdan Says:

  La noi macar a fost destula zapada iarna asta… Oricum, din ce am auzit, iar vine o vara din aia cu temperaturi spre 40. Jesus!

 5. MAD Says:

  La fel si aici. Abia astept sa montez aerul conditionat. Pana acum doi ani nu am avut probleme, dar s-au gasit niste destepti sa taie copacii din fata blocului si acum, chiar daca tot nu intra soarele, e o caldura insuportabila in fiecare amiaza caniculara.

 6. Bogdan Says:

  Asta cu copacii e manie romaneasca. La fel au facut si la mine, dar macar e cladire din aia veche si are ziduri groase.