Sahtior e tare, dar…

Sa incepem prin a spune ca sunt foarte fericit ca Sahtior a luat Cupa UEFA aseara. Nu imi place mie de Mircea Lucescu in mod deosebit, dar nu am cum sa nu ii recunosc meritele, absolut incontestabile. Pe de alta parte, puteau marca si ei cu 7 minute mai repede, mod in care subsemnatul ar fi castigat la pariuri – ca un bun roman, am pus 1 solist! 

Si inca una. Citeam mai inainte ca Dinamo Kiev, rivala de moarte a Sahtiorului, a trimis o scrisoare in care ii felicita pe cei de la Sahtior pentru victorie si le ureaza sa obtina si alte victorii impresionante in cupele europene. Scrisoarea e semnata de presedinte, antrenor si capitan. Vorbeam cu prietenul Dehe (da, ala cu Loredana…) despre cum ar fi in situatia ipotetica in care Steaua ar castiga Cupa UEFA (in 2900, probabil). Dehe zicea ca ar fi un comunicat sec, care s-ar incheia cu “m..e Steaua!”, iar eu spuneam ca Dinu ar zice ca si de data asta s-a impus namolul, exact ca in lupta de la Podul Inalt (a, si ca el, in meciul cu Benfica a jucat mult mai bine si l-ar fi castigat daca nu il urmarea ghinionul mai ceva ca Traian pe Decebal).

Asta in timp ce Gazeta ar titra sec “noua ne pasa de sport. chiar prea mult. de asta, nu mai publicam nimic despre finala asta. Care a fost blat.” Si continuarea: “Stim foarte bine ca arbitrul finalei s-a intalnit cu nepotul lui gigi becali pentru ca asa spune fratele cunostintei vecinei sefului omului de la benzinarie, caruia i-a spus unchiul nurorii varului sau”. Si continuarea lui Dehe: Steaua a dat meciul Rapidului, pentru ca acum 3 ani, Rapidul a facut blat cu ei si au castigat campionatul”. Am mai spus, actiunea se petrece in 2900, cand toti ceilalti cetateni ai Europei s-au omorat intre ei cu arme nucleare si au ramas doar romanii, care furasera toate mijloacele de supravietuire…

Uite la ce duce lipsa de performante a alor nostri. Aberam pe marginea celor ale altora…

Posturi recente

12 Comentarii la “Sahtior e tare, dar…”

 1. dehe Says:

  gazeta ar mai scrie: se pare ca steaua va juca si urmatoarea finala de cupa uefa cu portile închise, întrucât din nou ultrasii stelisti au avut scandari rasiste si au aruncat cu suruburi dupa arbitri. oricum desi spectacolul din tribune a lipsit total, cu exceptia bannerelor care îl ironizau pe gigi nemuritorul becali, noi, cei carora le pasa de sport, credem ca meciul a fost non combat. ( ca un omagiu, cuvântul blat a fost interzis înca din 2017 când, stim cu totii, tata jan a decedat rapus cumplit de ce vreti voi)

 2. dehe Says:

  iara nu stii romaneste. asta-i blog ma!

 3. Bogdan Says:

  :))) Ti-am zis ca l-oi face. Dar cum inca n-am apucat, scrie si tu fara diacritice :))
  In alta ordine de idei, tata Jean a murit lovit de o masina in 2017, la 128 de ani. 🙂

 4. dehe Says:

  GSP: din sursele noastre sigure, la volanul masinii era pinalty, care se pare ca a fost enervat de scorul de 8-8 de la piatra neamt. tot din surse sigure, am aflat ca meciul trebuia sa se termine 2:0 pt gazde.

 5. Bogdan Says:

  De vina a fost Axinia 22, care a refuzat sa accepte blatul si a marcat de 6 ori.

 6. dehe Says:

  axinia 22 nu a refuzat blatul, ma. asta o fost adus de la echipa a 2-a în ultimul moment, întrucât sansiro ciocoi o picat din rata (autobuz) în drum spre stadion – de beat ce era. astfel ca, fiind adus în ultimul moment o lipsit de la sedinta la care s-a explicat strategia blatului. iara dezinformezi lumea, gaozar ce esti! documenteaza-te înainte de a publica.

 7. dehe Says:

  plm iara am scris pe româneste. scuze

 8. dehe Says:

  ioi

 9. Bogdan Says:

  Ti-am mai zis ca ai serioase probleme la etaj? :))

 10. dehe Says:

  mi-ai zis dara. de nu stiu câte ori:))

 11. dehe Says:

  iara! ma, ma …… dumniezo de blog!

 12. Bogdan Says:

  :))) Cu riscul de a ma repeta, tu esti lud. Rau.