Gsp hacked? Cam greu de crezut…

Cei care intra acum pe gsp.ro (10:28) pot vedea imaginea de mai jos, cum ca site-ul a fost hackuit de cei carora le pasa de sport, aceiasi care au trimis deja celebrele scrisori lui Dragomir si Sandu si au scris pe masinile catorva fotbalisti acelasi mesaj, “Noua ne pasa de sport. Poate prea mult” cu vopsea care se putea sterge fara probleme.

Daca initial n-am stiut ce sa cred in legatura cu asta, acum sunt  convins ca e o campanie de marketing a Gazetei Sporturilor (desteapta, ce-i drept). Spun asta atat pentru ca acel clip la care duce pagina ii arata pe Vochin, Geambasu si Buzarin, dar si pentru formularea “principala sursa de informare a microbistilor romani”, care suna cam publicitar de felul ei. Iar pana vineri vedem exact asta.

Pacat, ca ar fi fost frumos sa ii sperie cineva la modul serios pe astia. Asa va mai face gsp o serie de “dezvaluiri”, blaturile vor continua, spagile la fel si toata lumea va fi fericita.

gsp-hacked

Update: si-a revenit in mod incredibil đŸ™‚

Si inca un update: am avut dreptate. Din nefericire.

Posturi recente

3 Comentarii la “Gsp hacked? Cam greu de crezut…”

  1. Pietry Says:

    E clar ca au facut cei de la GSP. Vopseaua de pe masini care s-a luat in mod miraculos, mesajul cu tenta ascunsa : Noua ne pasa de sport, poate prea mult. Inclusiv asa zisul site “spart” arata in stilul GSP.

  2. Bogdan Says:

    Inca seamana bine… Plus ca si-a revenit ca printul din poveste, in jumatate de ora. Faza cu vopseaua care se sterge e pana la urma de bun-simt chiar daca e vorba de un protest pe bune. Orice ar fi, nu trebuie sa vandalizezi bunurile altuia pentru ca tu protestezi.

  3. Grigoresh Says:

    mi-a palcut asta http://romanianultras.ro/penibilitatea-gsp-hacked-prostime