Declaratii, venituri, finante…

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu sunt in stare sa pricep nimic din orice are legatura cu finantele sau cu bancile (hai ca la banci mai am noroc cu ING, ca acolo sunt lucrurile ceva mai pe intelesul meu). Si nu inteleg pentru ce mama naibii de savanti sunt facute declaratiile alea privind impozitele realizate. Nu inteleg nimic din ele, trebuie sa intreb de 20 de ori pe altcineva cum sa le completez si, cum oricum nu pricep nimic pana la final, statul ma jecmaneste exact dupa cum vrea. Lucru pe care l-ar face si daca eu n-as completa porcaria asta. Si atunci cui naiba ii foloseste? 

Le urasc, ma enerveaza, nu le vad sensul.

Posturi recente

2 Comentarii la “Declaratii, venituri, finante…”

  1. Irina Says:

    Tot timpul depun idiotenia aia mai tarziu pentru ca URAAAASC sa o completez. Ma doare capul numai cand ma gandesc la ea. Si tot timpul mai e vreo adeverinta de adus, sau nu stiu ce de completat, sau vreo informatie de aflat. E cea mai idioata chestie pe care au putut sa o faca. Nu inteleg de ce nu ar depune angajatorii aceste informatii. Ei au personal specializat in completarea de astfel de SF-uri.

  2. Bogdan Says:

    Noua ni s-a explicat cum trebuie, si tot oripilat am fost. Limbi straine. Si daca tot trebuie s-o completeze angajatul, macar sa fie in romana…