Galagie!

Nu stiu cati aveti din cand din cand in cand impulsul de a da “play” unei piese care stiti bine ca e in stare sa scoata din sarite orice personalitate mai sensibila si sa o dati atat de tare cat va tin urechile, fara a va face griji de vecini si problemele lor, de orice fel ar fi ele (ai mei oricum sunt 99% pensionari, asa ca au parte de suficienta liniste incat sa nu pateasca nimic de la un pic de galagie ocazionala).

Asa ca, dupa ce ultimele zile au fost “Gala Muzicii Calme”, cu mult Richie Sambora (daca n-ati ascultat albumele solo, chiar merita), ca eram obosit, azi a venit randul urechilor vecinilor mei. Dupa o zi plina de ultimul Motley Crue in casti (hai, ca si aia e relativ calma), acum bubuie Pantera. De la “Walk” la “Fuckin’ Hostile”, via “Mouth For War”.  Nu chiar la maximum (amplificatorul meu e un pic cam prea puternic ca sa fac asa ceva), dar nici departe. Nu stiu cum poate spune cineva ca e stresanta muzica asta. Pe mine asa ma relaxeaza…

Posturi recente

3 Comentarii la “Galagie!”

 1. Irina Says:

  Prima oara cand am ascultat Pantera m-a durut capul [ii pusese Alin pe un cd si-l ascultam in drum spre mare, eram praf dupa serviciu]. De la a doua, treia auditie incolo am devenit fan :D. Asa ca mai nou conduc cu geamul deschis si Pantera dat la maxim… e asa relaxaaaant!

 2. Andrei Says:

  Exact, Pantera pur si simplu ma relaxeaza. Incredibil ce sound unic pot avea si versuri si tot. Printre putinele formatii de la care imi plac absolut toate melodiile (cu o nota bineinteles: primele 4 albume au fost praf si nu stiu nicio melodie insa de cand au trecut pe trash (bineinteles, poate fi numit in multe alte moduri, nu neaparat trash) adica la sound-ul nou, fiecare bucatica de text sau acord e geniala).

  Hmmm dupa ce am recitit ce am scris… par putin obsedat de Pantera 😛

 3. Bogdan Says:

  Stiam eu ca se gasesc si altii care sa inteleaga ce vreau sa spun. Pe mine pur si simplu ma linisteste si atat. Plus ca e foarte bun ca fundal cand am de scris (bine, eu asta cu scrisul pe chestii galagioase, ca sa imi dea un ritm, o am de multa vreme – mai folosesc pentru asta Megadeth si Godsmack).
  Si mie imi plac la nebunie si pot intelege 😉
  Intre timp am trecut la mai industrial. Un pic de Chris Vrenna, for rest and relaxation 🙂
  Am uitat: Irina, prima oara cand i-am auzit am avut si eu o reactie similara. Eram prin a opta sau a noua si autorul galagiei era prietenul Marius Pop – ala cu chitara (care asculta la greu din astea pe vremea aia). Dar asa am facut si cu Dream Theater (am zis ca nu ascult complicatiile alea) si am vazut lumina pana la urma :))