Cea mai proasta muzica din ’90 pana azi…

Pe scurt, ca am foarte mult de lucru. Poate v-am mai zis ca, din cauze obiective, in redactie merge un radio, la care schimbam postul aproape zilnic. Azi s-a nimerit sa fie Europa FM, iar eu mi-am adus aminte de ce imi aduc zilnic iPod-ul si castile cu mine. Astia reusesc sa dea obsesiv piese din anii ’90 care erau infecte si la vremea aparitiei lor. Unde altundeva mai auzi aia cu “I’m not your Casanova” (nu stiu cine o canta, o detest, nu vreau sa aflu) de cinci ori intr-o luna, in conditiile in care n-am auzit-o de cinci ori in ultimii 10 ani? Sau era acum cateva momente La Bouche cu piesa aceea oribila cu “Another night, another dream”. Si cica e zi Depeche Mode…

In alta ordine de idei, am vazut aseara documentarul “Anvil: The Story of Anvil“. Senzationala poveste despre perseverenta si despre cat de mult conteaza sa faci ceea ce iti place si sa speri, indiferent daca altii cred in tine / te apreciaza sau nu. ┬áDaca nu ma credeti, mai jos aveti trailerul.


Posturi recente

2 Comentarii la “Cea mai proasta muzica din ’90 pana azi…”

  1. feli Says:

    il mai stii pe peter andre? nu mai stiu numele piesei, dar videoclipul era cu el unduindu-se langa o stanca…tin minte ca eram a opta si mergeam sa dau examen de admitere la liceu si atunci l-am auzit….
    dar pe captain jack il mai stii :))?

  2. Bogdan Says:

    “Mysterious girl”. De aia am uitat. Si da, si pe aia o da Europa FM din cand in cand.
    Pe Captain Jack il tin minte. A murit saracu’. Ii detestam eu muzica, dar chiar asta nu ii doream…