Back in black it is!

Uite ca pana la urma mi-au iesit toate pasientele si se pare ca pe 23 de martie voi fi la Papp Laszlo Budapest Sport Arena, sa urlu cat ma tin plamanii Back in Black si Thunderstruck. Mare noroc am avut sa gasesc pe cineva din Austria care nu mai merge si care e dispus sa isi vanda biletele la 125 de euro bucata – un pret chiar ok, avand in vedere ce sume obscene se vehiculeaza pe net pentru ele in momentul asta.

Mi-a facut mici figuri sistemul bancar, in sensul ca am folosit un serviciu de escrow si au ajuns banii in doua saptamani din homebankul meu in contul lor, cu niste comisioane absolut usturatoare, dar acum suntem pe drumul cel bun. Daca ei au dat ok-ul si banii au intrat, mai ramane doar ca un curier sa binevoiasca sa imi aduca biletele din Austria si totul va fi perfect. Oricum, nu exista efort prea mare pentru a-ti indeplini visele din copilarie. Iar eu ascult trupa asta de cand ma stiu. Am crescut pe Razor’s Edge datorita unchiului meu si datorita lui Claudiu, cel mai mare fan AC/DC pe care l-am cunoscut vreodata (stiu ca o sa vada si el concertul de undeva de sus, unde a plecat mult prea devreme…).

Ce sa mai zic? Abia astept. Daca ar fi si un Dream Theater la B’estfest (au zi libera in turneu si sunt pe aici – poate ma aude cine trebuie), eventual si un Nine Inch Nails si U2, ar fi anul perfect din punct de vedere concertistic. Oricum, si Manowar si AC/DC sunt arhisuficiente pentru asta. Everybody, have a drink on me!

Posturi recente

2 Comentarii la “Back in black it is!”

  1. MAD Says:

    Felicitari!

  2. Bogdan Says:

    Mersi mult. Dupa ce vin si biletele, o sa fiu finalmente linistit. Ca m-am stresat destul cu chestia asta. Dar sunt convins ca va merita.