Bloody Valentine’s Day…

Si iar vine maine minunatia asta de sarbatoare americana pe care ne-am grabit sa o inghitim (ca deh, ne place sa ne jucam cat mai des de-a cumparaturile; si magazinele care vand toate tampeniile ar trai, nu?), si iar nu voi mai avea chef nici macar sa ies in oras de spaima decorurilor uniforme de peste tot, cu mai mult rosu decat echipamentul lui Dinamo…

Eu cred sincer ca daca iubesti pe cineva, n-ar fi rau sa incerci pe cat posibil sa arati asta zilnic, prin modul in care il tratezi si o multime de alte chestii pe care nu cred ca e cazul sa ma apuc sa le detaliez.

Nu o singura data pe an, impreuna cu alte zeci de mii de plictisiti similari, in medii intoxicate pana in pragul exploziei cu baloane rosii in forma de inima, panglici si mai stie naiba ce altceva o mai fi la moda anul asta. Nu stiu, nu ma consider o persoana acra (desi mi s-a mai spus ca sunt cam insensibil, mai in gluma, mai in serios), dar valurile de panglica rosie care vor curge maine seara nu imi spun absolut nimic.

Si oricum, 14 februarie are conotatii mult mai importante decat cele legate de comercialisme ieftine. E ziua prietenului Robi, iar azi (vineri, 13, ca se potriveste 🙂 ) e a lui Horia. Prefer sa le urez lor La multi ani!

Posturi recente

Comments are closed.