Coldplay a luat Grammy pentru “Viva La Vida”

…piesa pe care, daca mai tineti minte, au plagiat-o cu nesimtire de la Satriani. Dar cum premiile Grammy sunt un fel de Oscaruri ale industriei muzicale americane (in sensul ca sunt acordate de multe ori dupa criterii exact la fel de imbecile si  complet aiurea), ce sa te mai mire?

Trent Reznor spunea anul trecut ca Grammy-urile sunt, si citez 

While the music industry is doing everything they possibly can to go out of business, can we all make sure to rid ourselves of the Grammys, too? Out of touch old men jacking each other off.

ENOUGH!
Have a nice day.

Nu prea cred ca gresea.

Oricum, din cate am citit recent pe undeva, Satriani n-a renuntat la proces si pe minunata trupa o asteapta o citatie si (sper eu) un proces nasol. Ii tin pumnii.

Posturi recente

4 Comentarii la “Coldplay a luat Grammy pentru “Viva La Vida””

 1. MAD Says:

  Chiar nu stiu cine mai da doi bani pe Grammy. Poate doar Metallica. Trist.

 2. Bogdan Says:

  Sincer, nu prea cred sa dea nici Metallica, chiar daca au luat unul. Daca o sa cauti in urma, o sa gasesti faimoasa faza cu primul Grammy la categoria metal, inventat practic datorita celor de la Metallica, si pe care trupa l-a pierdut in fata celor de la Jethro Tull, care, asa trupa buna cum sunt, numai treaba cu genul asta muzical n-au. Daca bine tin minte, Metallica a si pus pe albumul ala (“…And Justice For All” era) abtibilduri cu “Grammy Award Losers”…

 3. Buga Says:

  Uite cine are blog de o groaza de timp ! De ce nu i-ai facut “reclama” pe forum ? 😛

 4. Bogdan Says:

  Damn! M-ati gasit si aici :))) Nu i-am facut reclama pentru ca ma temeam sa nu imi explodeze serverul de atata trafic :)) Sincer sa fiu, am uitat sa-i fac…