Votati-i pe Marius si Adina diseara la Eurovision!

Tot din ciclul “preocupari muzicale”, diseara e prima bucata din semifinalele Eurovision. Veti putea auzi diseara si “Everyday” piesa compusa de prietenul meu Marius Pop (textul este al Adinei Dragoescu) si cantata de Adina Dragoescu (de fapt, e vorba despre proiectul D.D.). Daca va place ce vedeti diseara de la 20,15 (piesa intra a treia in concurs), votati-i. Sincer sa fiu, e cam singura piesa care imi place dintre cele care participa. Dar cum eu am sanse destule sa fiu subiectiv, ascultati-o si voi mai jos.

 

Posturi recente

7 Comentarii la “Votati-i pe Marius si Adina diseara la Eurovision!”

 1. Ireena Says:

  Nu stiu ce sa-ti zic de piesa [n-am ascultat-o inca si promit sa o ascult] dar feed-ul tau se comporta ciudat. Eu zic sa-i zici vreo doua si sa-l faci sa functioneze bine. Alin [adica icehot.wordpress.com] subscrie :D!

 2. Bogdan Says:

  Dar ce face? Ca eu nu mi-am dat seama…Acum il mut ca vad ca a schimbat Google ceva acolo…

 3. M. Says:

  Nu-mi place. Lãlãita.

 4. Bogdan Says:

  Ai dreptul la parerea ta. Dar daca o sa mergem in continuare la concursul ala cu minunile de pana acum, nu vad de ce ne-am mira ca avem zero sanse.

 5. M. Says:

  Normal ca am dreptul la parerea mea, nu era nevoie sa amintesti de asta. Da, ai toate sansele si mai mult ca sigur ca esti subiectiv. Dar nu-i bai.

  Oricum, Eurovision-ul a scos prea rar melodii faine din oameni.

  Iar piesa asta… nu e stilul lui Marius; atat timp cat el se prezinta ca iubitor al unui alt gen de muzica. Fancy music-top 50. Mere pe la tzara, asa, de-un compromis “eurovizionar”.

 6. Ireena Says:

  Mie mi se pare ok ca melodie. Tipa insa canta un pic prea afectat :-??. Nu am ascultat insa celelalte piese de la Eurovision [ah, ba da, am ascultat chestia aia absolut infioratoare de la Blaxy Girls… le lauda un tip pe blog… dar nu :D… in afara faptul ca se vor rockerite sau punkerite suparate [emo, dupa parerea mea] si a faptului ca prin videoclip manipuleaza la greu sentimentele umane, sunt praf :D].

  Pana la urma cum s-a terminat? Cine ne reprezinta la Eurovision? [scuza-mi ignoranta :D]

 7. Bogdan Says:

  @ M.: Normal ca nu e stilul lui, ca doar n-ai vrea sa mearga la concursuri din astea cu ceva fusion… ar mie personal mi-a placut piesa. Iar restul, in frunte cu Blaxy Girls, mi s-au parut infiratoare. Hai sa zicem ca aia a celor de la Popa’s e ceva mai umana.

  @Ireena: Nu stiu, mie chiar imi place vocea Adinei. Iar interpretarea in seara de concurs a fost excelenta.
  Habar nu am cine merge. Stiu doar ca au iesit Marius si Adina, iar la cum suna ce am auzit din restul pieselor, as minti daca as spune ca ma intereseaza clasamentul final.Probabil ca vor merge Blaxy Girls. Se potrivesc perfect.