Bafta, capitane!

Transferul lui Radoi la Al-Hilal se pare ca a devenit o chestie de ore, poate zile. Ce sa zici, la ora la care pleaca de la Steaua poate cel mai important jucator de dupa Marius Lacatus? Sa te superi? Ai cum, pe un om care a jucat pentru clubul asta de multe ori nerefacut dupa accidentari, doar pentru a ajuta echipa? Sa te bucuri, in conditiile in care omul asta a fost in ultimii ani cel incepand cu care, indiferent cine a fost antrenor, se incepea primul 11? N-ai cum, pentru ca va lasa, fara discutie un mare gol.

Cu toate astea, e momentul ca Mirel Radoi sa plece. N-a fost sa fie la Inter sau la un alt nume de club mare vehiculat de presa in ultimii ani, ci la “echipa lui Olaroiu”, alta decat cea pe care trei dinamovisti o cantau cu foc acum ceva timp. Transferul este oricum spre binele lui. Poate nu spre cel fotbalistic, desi eu ma cam indoiesc ca in Arabia Saudita se joaca un fotbal asa de prost cum cred unii, dar in mod sigur spre cel financiar. Omul are 28 de ani, trebuie sa se gandeasca si la viitor. Si, la 1,2 milioane pe an (plus primele imense ale seicilor), probabil ca a facut cea mai buna alegere din acest punct de vedere.

Oricum, sunt absolut convins ca in cativa ani il vom revedea pe banca Stelei. Asa ca nu pot decat sa ii urez bafta si sa ii multumesc pentru tot ce a facut la Steaua. Bafta, capitane!

Posturi recente

Comments are closed.