Mafia 2

Gamerul din mine a ramas bine-mersi in viata, cu toate ca in ultima perioada, din lipsa de timp, sunt gamer mai mult sufleteste decat practic. Plus ca, din aceleasi motive, nu mai urmaresc lansarile de noi titluri decat extrem de sporadic. Si rar se intampla sa astept cu nerabdare data de lansare a unui joc (poate cu exceptia seriei FIFA, cu care am o relatie de prea lunga durata…).

Iata insa ca se anunta si ceva care sa ma faca sa imi mananc unghiile de nerabdare (nu ca n-as face asta si in mod normal 🙂 ). Este vorba despre continuarea la Mafia, un joc pe care il consider in continuare unul dintre cele mai bune lansate vreodata. Chiar am jucat recent primul Mafia si trebuie sa recunosc ca nu sia pierdut farmecul, nici macar in ploaia de shadere si antialiasinguri care cade peste noi in ultima vreme. E pur si simplu excelent, si la atatia ani de la lansare. De asta m-a umplut de bucurie trailerul Mafia 2, pe care il puteti vedea mai jos. Cred ca jocul va fi excelent, desi o data de lansare nu a fost anuntata inca.

Posturi recente

10 Comentarii la “Mafia 2”

 1. Ella Gligor Says:

  OMG, OMG, OMG…. trailerul asta e nou-nout… Stateam oricum cu ochii cat ceapa sa aflu cand apare Mafia II ca-l astept de ani de zile, da’ traileru’ asta mi-a scapat.

  Multam fain!

  PS: salutari din “frumoasa” capitala!

 2. Bogdan Says:

  Cu multa placere. Si eu il astept cu nerabdare, chiar ma jucam saptamana trecuta primul Mafia si ma miram cat de misto e si acum.
  In alta ordine de idei, ma bucur sa mai aud cate ceva de la tine si transmit inapoi salutarile, impreuna cu urari de An Nou fain de tot.

 3. alex b Says:

  vreau sa stiu cand apare acest joc o data posibila macar va rog :):):)

 4. alex b Says:

  este un joc sooper mijto fata de primul nu zic ca 1 na fost superb dar na vreau sa stiu cand apare acest joc macar o data posibila 🙂

 5. Bogdan Says:

  @alex b: Sincer, nu stiu. Si eu sunt curios.

 6. alex b Says:

  ai mai aflat ceva de data de lansare a jocului Mafia 2 !!!!!!zimi si mie daca sti pls!!!!! si daca e de unde il pot lua!ms

 7. Bogdan Says:

  Varianta de PC apare in martie 2010, din ce am citit pe cateva site-uri.

 8. alex b Says:

  o poi mai este ceva de asteptat:P dar in martie sti data?sau doar luna??:)

 9. alex b Says:

  nu sti s-a mai aflat cv nou in legatura cu mafia ll sau tot data aia ramasa?

 10. george Says:

  Din cate am inteles lansarea jocului ar fi prin iunie-iulie.
  tot ce ne ramane e sa asteptam. Oricum, va iesi un joc de milioane