Omniprezente

Am spus-o si o repet, nu sunt nici pe departe un fan al televizorului. Ba chiar mi se pare o modalitate destul de lipsita de sens de a pierde vremea, mai ales la ce sunt in stare sa arunce in eter televiziunile romanesti. 

Cu toate astea, zilele astea s-a intamplat sa am ceva mai multe ocazii in care sa ma gasesc cu o telecomanda in mana. Si, implicit sa schimb canale (Frank Zappa a zis parca “daca tot ce ai la indemana este un ciocan, tot ce ai in jur sunt cuie”). Si am constatat o chestie. Am toata admiratia pentru Cristian Brancu. Ala cred ca functioneaza cu Duracell, ca altfel nu imi pot explica cum mama naibii e in stare sa fie pe Antena 2 tot timpul. La orice ora din zi si din noapte nimereai postul ala in zilele trecute, ala era acolo si dezbatea aprins ceva subiect retrospectiv de interes national, cum ar fi culoarea chilotilor mai stiu eu carei purcele din showbiz-ul autohton, precum si evolutia prezenta si viitoare a acesteia. 

Aseara am apucat sa prind cateva minute dintr-o emisiune in care tot Brancu (cine altul?) facea un top al batailor anului. Partea cu adevarat reusita e modul in care si-a ales invitatul. Ca un adevarat profesionist, a ales pe cineva care este specializat (a) in batai si mahalagisme – Oana Zavoranu. 

Si se mai mira cunoscutii mei cand le spun ca eu pornesc televizorul numai la meciuri…

Posturi recente

Comments are closed.