Cum sa macelaresti o piesa…

M-am gandit sa va impartasesc si voua o minunatie gasita in aceasta dimineata pe YouTube (unde altundeva?). Este vorba despre Six Feet Under, o trupa de death metal, un gen pe care recunosc ca, in afara de cateva exceptii notabile, nu-l inteleg. Aici este vorba despre o interpretare a piesei “Back In Black”, deloc rea de altfel, dar macelarita de vocea lui Chris Barnes, care o penibilizeaza de tot (pe la 3:10 e partea cea mai jenanta – eu am impresia ca sunt doi oameni care se prostesc la telefon…). Dar orice as spune nu are cum sa descrie dezastrul. Asa ca va las sa va delectati.

Posturi recente

12 Comentarii la “Cum sa macelaresti o piesa…”

 1. DeMaio Says:

  Ăăă…mi-e tare greu să spun ceva. Nu sunt sigur dacă trebuie să râd sau să urlu de nervi. Cât despre nenea ăla care se crede vocal…eu spun că ar fi trebuit să-i dea cineva să asculte piesa înainte.
  Urâtă treabă…

 2. Bogdan Says:

  Stii ce e cu adevarat comic la chestiile astea? Ca omul ala chiar e serios in ce face.

 3. DeMaio Says:

  În cazul ăsta mi-e milă :))

 4. Bogdan Says:

  :))) Mie mi-e mila de ceilalti din trupa, care chiar stiu cat de cat sa cante…

 5. DeMaio Says:

  :)) Da.

 6. MAD Says:

  Oh, dar TNT ai ascultat?

 7. Bogdan Says:

  @MAD: Din nefericire da, am ascultat. De la TNT am ajuns la Back in Black, de fapt…

 8. Cypress Says:

  Six Feet Under iz the shiznit!
  I love this band. Mai au cateva cover-uri dupa Halford. Asta nu e unul din cele mai reusite totusi.
  I guess gay leather dungeons and dragons shit a la Manowar merge mai bine :))

 9. DeMaio Says:

  Manowar sunt o poveste. Şi atât. Plus câteva piese mai aparte. În rest, pe mine unul nu mă distrează să-i văd la 40 de ani în chiloţi de piele. Oricum, nu sunt sigur că în asta se măsoară ideea de gay =))

 10. Bogdan Says:

  @Cypress: Hai mai, ca asta e chiar amuzanta. AC/DC sunt ceva ce nu merita macelarit asa. Vocea lui Barnes nu cadreaza cu asa ceva, orice ai face. Iar Manowar… stii bine ca n-are rost sa mai purtam discutia asta, ca incep eu cu Abbath si iar ajungem de unde am pornit :))

  @DeMaio: Te aprob in totalitate. Ei au niste idei la care tin si care ii deosebesc de restul. Asta nu inseamna ca sunt gay, in niciun caz.

 11. Cypress Says:

  Abbath macar recunoaste. Manowar have yet to come out of the closet. And it’s a BIG closet they have…:)) Swords and unicorns and ponies my ass! :))

 12. Bogdan Says:

  A recunoscut si Abbath? Ca eu stiam numai de Gaahl ala de la Gorgoroth. :)) E oricum un pas inainte. In curand recunoaste si ala de la Burzum si o sa fie one big happy family fara posibilitati de perpetuare a speciei.

  De unicorni nu prea e vorba pe-acolo, dar daca te aude cine nu trebuie, yes, you will end up with a sword up your ass… :))))