Probleme are IE, nu eu…

Presupun ca toti ati auzit de povestea cu sfatul Microsoft catre fiul sau Teodosie  de a nu mai folosi Internet Explorer si de a trece la unul dintre browserele concurente pana se rezolva o vulnerabilitate care permitea rau-voitorilor sa fure parole. Windows Update-ul meu a descarcat si instalat mai devreme un patch care cred ca rezolva, cred, aceasta problema (nu mai stiu cum se chema, ca nu am memorie la lucruri din astea).

Partea tare e ca dupa ce l-am instalat m-a obligat sa ma restartez si al naibii sa fiu daca inteleg de ce. Nu am mai folosit Internet Explorer de ani buni, timp in care am trecut prin Opera, Firefox, Flock  (pe astea doua le mai  folosesc ocazional si acum), precum si Google Chrome, la care m-am oprit acum si care chiar imi place. Nu-i ciudat sa restartezi pentru updatarea unui soft care nu cred ca a fost pornit de doua ori de cand a fost instalat XP-ul pe acest PC?

P.S.: chestie misto gasita azi pe Google Labs. Google experimenteaza o tehnologie de cautare denumita “audio indexing“, care permite cautarea in clipurile video de pe Youtube. Deocamdata merge doar cu niste dezbateri politice, dar cred ca va fi foarte utila in viitor, daca o dezvolta. Macar o sa poti cauta clipul direct dupa un vers al melodiei care te obsedeaza.

Posturi recente

7 Comentarii la “Probleme are IE, nu eu…”

 1. Andrei Says:

  Chiar iti merge Chrome? Fara erori… adica poti deschide cateva tab-uri si sa mearga in continuare? La mine n-a rezistat niciodata mai mult de 5 minute. Si l-am avut instalat acasa pe windows si pe linux, si la serviciu.

 2. andrei s Says:

  N-am incercat decat firefox… :-?? mi se pare detsul de ok… Cu IE nu m-am inteles nici eu niciodata…

 3. Bogdan Says:

  @ Andrei: Merge excelent, si cu multe taburi deschise. Mai cade, dar tot mai rar in ultimul timp. Dupa ce rezolvi problema flashului (care la mine a facut mici figuri pana s-a instalat), totul e chiar ok. In plus, se misca bine, mananca putine resurse… mie imi place.

  @ andrei s: Firefox e un browser foarte bun si in opinia mea, plus ca add-on-urile fac foarte mult. S-ar putea sa iti placa si Flock, care e bazat pe Firefox, cu aceeasi functionalitate, dar are in plus cateva chestii orientate spre servicii gen YouTube, MySpace, Flickr, precum si Blogspot (pe care vad ca il folosesti si tu) sau WordPress. E chiar ok.

 4. andrei s Says:

  Doar ca eu fac parte din acea categorie de persoane care-si tin calculatorul vechi de 5 ani care abia se misca, dar, se misca, deci e bun, intra pe net, greu, da intra si totul e ok :))

  Nu prea imi permit sa incerc altceva, raman la ce-mi merge relativ ok acum :))

 5. andrei s Says:

  in ultima parte, ma refeream ca nu-mi permit sa incerc alt beowser desigur, cat despre calculator, n-ar fi nevoie de mare efort sa-i trag un update, mai ales ca s-a ajuns unde s-a ajuns cand vine vorba de calculatoare, dar mai bine nu :)) zgarcenie :”> trag de asta pana moare

 6. Bogdan Says:

  @andrei s: Nu stiu, daca nu se misca instant ma enervez. Si e pacat de neuronii mei :)) Dar atata vreme cat face ce trebuie sa faca, nu vad de ce te-ai plange sau de ce l-ai schimba.

 7. andrei s Says:

  exact 😀