Ce oameni, domnule…

Am niste prieteni de groaza. Vreau sa trimit si eu la plimbare prin metoda vanzarii o placa video, un monitor si o sursa pe care le-am schimbat/le voi schimba azi. Da’ am cui? Am pe naiba. Si asta pentru ca prietenii mei sunt ceva ingrozitor. Spun asta pentru ca se incadreaza in doua categorii, fiecare dintre ele foarte bine definita.

1. Cei care sunt la fel de obsedati de tot ce merge pe baza de circulatia electronilor, pentru care astea sunt “old news”, ca ei au calculatoare care daca ruleaza cu toate la maximum la ora 8 seara palpaie luminile prin cartier de zici ca esti intr-o puscarie de prizonieri din timpul razboiului din Vietnam si americanii tortureaza pe cineva cu socuri electrice. Pe langa astia, si eu sunt mult prea putin obsedat, ca un umil jucator de FIFA, ceva managere si ocazional cate un shooter sau cate o strategie.

2. In cea de-a doua categorie ii avem pe cei pe care ii doare la 10 metri de fund de tot ce-i electronic, stiu sa foloseasca un calculator si sa se “dea pe net”, dar mai mult nu-i preocupa. Atata timp cat merge, nu conteaza ca are procesor de 700 MHz model epoca de piatra.

Iar eu trebuie sa am de-a face cu toate astea. Doamne, ce oameni…

Posturi recente

9 Comentarii la “Ce oameni, domnule…”

 1. andrei s Says:

  tare de tot asta :))

  as putea subscrie lejer…

 2. Bogdan Says:

  Pai spune tu daca nu e mana diavolului :)), cum zice tot unul dintre prietenii in cauza.

 3. andrei s Says:

  aaa si ca tot veni vorba de prieteni… am eu un prieten care ar fi scris titlul acestui articol cam asa “ÅŸi oamini uăi băieti uăi”… :))

  scuze de dublura 🙂

 4. Bogdan Says:

  :))))) Ai mei au un pic de accent ardelenesc si ala e mai greu de redat in scris….

 5. Mufetz Says:

  Apoi clar mana diavolului mah!!! ca dik ala !!! adica tot io-s de vina ca te-ai trezit ultimu sa imbunatatesti hardughia ????
  pfffff…ce oameni…ce lume….ce viata…:))

 6. Bogdan Says:

  Normal ca tu esti de vina. Doar nu eu.. :)) Eu nu-s vinovat pentru nimic.

 7. sorin Says:

  Aaaaa …. nu stiu daca bine am inteles …. vrei sa scapi de pesele folosite la un pret rezonabil ? Daca bine am inteles , te ajut eu , am colaborat cu distribuitori si depanatori de computere in Bucuresti. Emaileaza catre mine daca (virgula) consideri ca e cazul, si sunt sigur ca o sa fie bine .

 8. sorin Says:

  Scuze , acum am vazut …. Oradea (cam departe).
  PS – nu inteleg de ce iti plac placile video de la Asus , in fine , nu pot sa discut gusturile omului …

 9. Bogdan Says:

  @sorin: Da, cam aia vroiam sa fac. Placa video e chiar ok, si-a facut bine treaba pana acum. Iti trimit pe mail oricum, mai stii?