Refuz sa ma invat minte, se pare…

…in ceea ce priveste magazinele online de pe la noi. Dupa experienta avuta recent, despre care am povestit aici, se pare ca multe dintre magazinele online de pe la noi (nu dau nume, ca nu am chef sa fac reclama la asemenea servicii de xxxx – introduceti invectivul aici) se incapataneaza sa imi arate ca am dreptate. De data asta cautam o placa video. Una anume.

La pret bun o gasesti cel putin in 30 de locuri, dar asta nu inseamna ca ea si exista. A, la modul virtual exista, la unii chiar pe stoc (stocul virtual, that is), dar in realitate raspunsul e “ne pare rau, produsul nu exista pe stoc”. Am avut ocazia sa aflu chestia asta dupa niste zeci de mailuri trimise acestor superbe exemple de afaceri de succes. Cred ca de acum inainte cand vreau ceva componenta de calculator ma duc pur si simplu la plimbare prin magazinele (fizice si palpabile) din Oradea. La alea macar stii ca daca e in vitrina sau pe raft, il si au. O fi mai scump cu cateva sute de mii, dar nervii mei costa mult mai mult decat atat.

M-am gandit sa particip si la concursul celor de la ebu.ro, care pare-se ca are destul succes printre bloggerii romani. O voi face mai incolo (probabil zilele astea), pentru ca am gasit ceea ce caut la ei pe site si sper ca ei sa fie exceptia. Deocamdata ma multumesc sa le urez bafta.

Pana atunci, un Asus 8600GT de 256? Anyone?

Posturi recente

Comments are closed.