Concurs ebu.ro pentru bloggeri

M-am decis sa particip la concursul ebu.ro dupa ce le-am folosit serviciile si am fost cat se poate de multumit de ele. Din acest motiv, am zis ca ma bag si eu la primul meu concurs destinat bloggerilor. Voi structura acest post in mare masura pe plusurile si minusurile gasite de mine site-ului. O sa incepem cu lucrurile bune, ele fiind mai multe, atat la prima vedere, cat si in putinul cat am avut de-a face cu ei.

In primul rand, mie chiar imi place cum e aranjata pagina principala (dupa nume nu ma omor, ca nu imi prea spune mare lucru, dar macar e scurt). Imi convine perfect faptul ca produsele disponibile la preturi promotionale sunt plasate in pagina principala, unde le poti vedea de cum ai intrat, la fel cum sunt si recomandarile de produse ale site-ului, ceva mai jos, dar tot la vedere. In plus, sunt ok si optiunile de cautare dupa un anumit produs, in sensul ca ai sus niste butoane cu categorii mari si niste meniuri pull-down cu subcategoriile, ceea ce face lucrurile mai simple. In plus, ai la dispozitie si cautarea simpla, dupa numele produsului care te intereseaza. Tot la capitolul promotii este anuntat faptul ca de sarbatori livrarea este gratuita. 

Odata ajuns la produsul dorit, vei vedea ca detaliile oferite sunt destule, desi in anumite situatii n-ar strica sa fie ceva mai multe. De exemplu, in anumite situatii (cazul unei placi video) nu m-ar deranja sa stiu ce contine pachetul de livrare. Stiu ca la noi nu se practica asta foarte des si ca eu sunt mai chitibusar, dar poate ar ajuta clientul. 

Si ajungem la modul cum m-am descurcat eu cu site-ul. Trebuie sa spun ca m-am gandit sa caut ceea ce voiam sa cumpar la ebu.ro dupa ce am citit despre acest concurs. Ma enervasem prea tare pe prea multe magazine online romanesti si am zis ca mai incerc cu unul si gata. Am gasit ce cautam (o placa video), mi-am facut cont si am comandat. Nu mi-a placut faptul ca nu merge inca linkul “Contul meu”, fiindca as fi vrut in ce stadiu imi e comanda si daca s-a receptionat, mai ales ca am facut-o in week-end si ca nu primisem mail de confirmare. Ba mi-a dat si eroare mailul pentru comenzi al site-ului…

Azi i-am contact prin messenger, iar operatorul, foarte amabil, mi-a spus ca tocmai voia sa ma sune. In plus, mi-a zis ca la ei primesti mailul de confirmare a comenzii doar dupa ce ai confirmat-o (na, ca acum ma mai si repet!) telefonic. Lucru care mi se pare rezonabil. In alte locuri am avut bucuria sa mi se confirme comanda si sa ma sune in ziua urmatoare ca nu au produsul. Mi-a spus, la fel de amabil, ca produsul nu mai este pe stoc,  dar mi-a oferit o alternativa relativ ok. Totusi, am ales eu o a treia (cu totul diferita) si am confirmat comanda. A verificat daca o au, o aveau, asa ca am ramas la ea. Totul ok.

Bineinteles ca doua ore mai tarziu m-am trezit ca vreau alta, observata de un coleg (eu sunt prea zapacit pentru a mai fi si atent). Asa ca am zis sa risc, ca poate n-au trimis comanda. In loc sa fiu injurat mi s-a spus ca se poate schimba, pentru ca pachetul nu a plecat inca. Si s-a schimbat. Inca una la plusuri. 

Daca si soseste placa in timp util n-am ce comenta si voi mai comanda de la ei, mai ales ca am gasit-o la un pret chiar ok. Asta a fost postul pentru concurs, bazat pe experienta mea cu ei (una chiar buna). Sa vedem cum decurge si livrarea – promit sa updatez postul asta cand se petrece. Deocamdata mi se par exact cum ar trebui sa fie si multi altii. Sper doar sa ii tina naravul, ca si altii au fost ok la start.

Later edit: livrarea a decurs si ea impecabil, exact in conditiile care mi s-au spus (am platit doar produsul, nu si transportul sau rambursul), iar placa video se gaseste in acest moment in calculatorul meu si abia astept sa o testez mai serios (pana acum am avut vreme doar de un meci de FIFA 2009, care insa a fost la standarde de Liga Campionilor).

Posturi recente

Comments are closed.