Probleme de dependenta

 

Mai mult decat de tigari, de care o sa ma las intr-o oarecare zi cu soare (afara e noros si nu sunt semne ca lucrurile se schimba, asa ca treaba e ok), sunt dependent de muzica. Ascult muzica tot timpul si nu cred ca as putea trai fara chestia asta.

Si imi place ideea de editie limitata, de disc care s-a editat intr-o anumita forma o singura data si care nu va mai fi de gasit vreodata in forma respectiva (vezi Nine Inch Nails, cu un “The Slip” in 250.000 de exemplare numerotate pe care sunt tare mandru ca il detin). 

Iar vinilul exercita o fascinatie asupra mea. In primul rand prin sunet (incomparabil cu cel de CD). De asta ma bucur sa vad ca au inceput casele de discuri sa scoata iar editii limitate (ce ziceam de ele?) pe vinil ale unor albume. Iar Europe, despre al caror blog de studio vorbeam ieri, a facut exact acest lucru cu “Almost Unplugged”. Un dublu vinil portocaliu, 1000 de exemplare numerotate manual. Asta da editie limitata. Pe deasupra, costa doar 25 de euro (34 cu transportul pana aici). 

Nu ma puteam indura sa nu il cumpar, asa ca mai sus n-am facut decat sa ma conving singur ca am facut bine. Abia astept sa ajunga. Daca pateste ceva pe drum, jur ca dau de pereti cu functionara aia de la posta.

Am pus si poza. Nu-i frumos? Asa ziceam si eu…

Posturi recente

Comments are closed.