Pana la urma, AC/DC la Bucuresti?

Tudor zice ca ar umbla tot mai mult vorba de un AC/DC la Bucuresti (de fapt, a zis el ieri, dar nu am avut eu vreme sa zic despre asta). Daca se adauga si asta la Manowar + Motorhead si daca iese si de un Nine Inch Nails pe la noi sau pe la vecini, ar fi un 2009 muzical cum imi doresc de multa vreme.

Ca sa nu uitam ca si de Faith No More (alta slabiciune a mea) circula vorba prin targ ca ar planui o reuniune pentru acelasi 2009 plin…

Daca mai adaug si o alta barfa, cum ca disparitia lui Axl Rose in plina promovare a lui “Chinese Democracy” s-ar datora ideii de a reuni Guns-ul original, se cheama ca vine peste noi un an mai mult decat interesant.

Posturi recente

4 Comentarii la “Pana la urma, AC/DC la Bucuresti?”

 1. Irina Says:

  Da, si un an in care voi da faliment pentru ca toti banii mei se vor duce pe bilete la concerte :D! In rest se anunta un an perfect!

 2. Bogdan Says:

  Te rog sa ma crezi pe cuvant ca exact aceeasi problema mi-o puneam si eu azi-dimineata. Plus ca la mine se mai adauga si drumul, care e oricum, numa’ ieftin nu.

 3. AlexTG Says:

  Of of, sunt si eu tare curios cum ar putea sa faca AC DC un concert din turneu de sala intr-un oras care NU ARE SALA ca Bucurestiul.

 4. Bogdan Says:

  Sincer, nu stiu ce sa zic. Il fac la Sala Palatului si scot scaunele in prealabil :)))))