James Bond…

Parca vad ca imi spune cineva ca vorbesc aiurea dupa ce citeste postul asta, dar nu am cum sa nu imi exprim parerea despre Bond-ul asta nou (in sfarsit am apucat sa il vad si eu). Povestea nu e deloc rea, desi te cam pierde pe ici pe colo, efectele speciale sunt simpatice, dar filmul nu mi-a placut aproape deloc. De ce? Raspunsul e unul foarte simplu, in doua cuvinte: Daniel Craig. 

Zica ce vrea cine vrea, dar eu nu inteleg cum a ajuns omul asta sa joace acest personaj. Numai eu am impresia ca arata in cam toate situatiile prea “ne-domn” pentru rolul asta? Primele doua nume care-mi vin in cap cand ma gandesc la Bond sunt Brosnan si Connery. Ei mai arata a agenti secreti britanici. Au clasa. Craig am senzatia ca arata ca un fundas de la Sunderland pe care ai pus un costum.  

Nu joaca el rau deloc, dar oricum personajul a devenit ceva foarte ciudat de cand e Craig in rolul asta. Vorbeste mult mai putin si pe deasupra omoara tot ce vede, mai ceva ca Arnold in vremurile lui bune. Nu stiu daca asta e bine sau rau, dar mie in mod cert nu-mi place. Parca si “Casino Royale” mi s-a parut ceva mai ok. Acolo parca avea povestea mai multa substanta.

Si nu ma cred mare expert in seria asta. Pur si simplu nu-mi place filmul.

Posturi recente

2 Comentarii la “James Bond…”

  1. Jehrico Says:

    Perfect de acord! Acest actor nu are nimic din carisma si sarmul de care ar trebui sa dea dovada Bond, James Bond. Hack au renuntat si la replica celebra doar pentru ca nu o putea spune intr-un fel sarmant. Dar se pare ca asta cere generatia noua crescuta pe McDonalds si pe Coca Cola Zero: James Bond Zero!

  2. Bogdan Says:

    Ai perfecta dreptate. Poate ca o fi el actor ok, dar in rolul asta e aiurea rau.