De Craciunul asta ne metalizam!

N-am mai facut recomandari muzicale de o vreme, dar asta chiar merita. Ii multumesc Ninei pentru ca mi-a zis de albumul asta, unul care in mod sigur imi va scutura casa de Craciun, cand altii asculta romani stabiliti in Canada care vin numai de sarbatori, cand miroase a bani. 

Este vorba despre un CD cu piese de Craciun cantate in maniera “specifica” de nume ca Alice Cooper, Lemmy, Billy Gibbons de la ZZ Top, Billy Sheehan, Steve Lukather, Ronnie James Dio sau John 5 (si mai pot enumera mult si bine). E de-a dreptul minunat sa il auzi pe Alice spunand “S-A-N-T-A C-L-A-W-S” cu tonalitatea lui caracteristica, sau sa il auzi pe Dio cantand “God Rest Ye Merry Gentlemen” cu vocea lui incredibila.

Albumul se cheama “We Wish You A Metal Xmas and A Headbanging New Year” si merita ascultat din plin, ca sa intrati in spiritul sarbatorilor. Sau numai ca sa ascultati niste piese care suna mult mai bine decat au sunat vreodata. 

P.S.: Imi cer scuze ca am uitat de “Silent Night”-ul care bate spre thrash bine de tot cantat de Chuck Billy, Scott Ian, Jon Donais, Chris Wyse si John Tempesta. Asa da!

Posturi recente

6 Comentarii la “De Craciunul asta ne metalizam!”

 1. AlexTG Says:

  Am tot ascultat pe el acum vreo 2 saptamani si intr-adevar e fain. Rar vezi o colectie asa reusita de melodii cantate de solisti uberfaimosi, darmite colinde.

 2. Bogdan Says:

  Chiar ca e o surpriza foarte placuta. Lucru cam rar in ultima vreme… 🙂

 3. krossfire Says:

  Anul trecut am ascultat un album de Craciun Twisted Sister si n-am fost prea impresionat. Cu exceptia TSO (Trans Siberian Orchestra) nu vad prea mult idei bune in a interpreta piese de Craciun in maniera hard rock\metal 🙂

 4. Bogdan Says:

  Asculta-l asta. Nici eu nu prea am incredere in ideea asta, dar asta chiar e misto.

 5. Julie Says:

  HWY! Cum adica multumesc Ninei??? Eventual mei si lu Sebi, ca noi i-am zis lu Nina de el, ca il luasem ca sa i-l scrie-m lui Marius de ziua lui. Ce rau esti. :((((

 6. Bogdan Says:

  Ei, acuma. Am zis ca ii multumesc Ninei ca mi-a zis de el, ca mie ea mi-a zis :)) Dar va multumesc si voua, ca multumiri am tot timpul cateva in buzunar… :))