Bine ca ai telefon…

Exista un motiv pentru care al naibii sa fiu daca sunt de acord cu tarifele relativ mici si preturile scazute ale telefoanelor mobile in Romania zilei de azi. Cand am ocazia sa stau intr-o sala de asteptare, cum a fost cazul azi, se gaseste cate un imbecil care are mobil si tine neaparat sa remarce toata asistenta aspectul asta. Jur ca pe astia i-as bate. 

Azi am avut privilegiul sa dau de un destept care se intampla sa nu stie ca telefonul ala poate fi dat pe silent sau ca poti face asta din setarile jocului idiot pe care il joci cu volumul la maxim. Dar cum eu stiam asta si el nu, m-am bucurat vreo cinci minute de sunete. Asta dupa ce cu cateva minute inainte ii sunase mobilul si nu s-a prins ca al lui suna. Deh, daca ti-ai pus zece tonuri de apel diferite…

Oricum, asta e nimic fata de data trecuta cand, tot intr-o sala de asteptare, am dat de un idiot care nu cred ca stia sa opreasca speaker-ul mobilului, asa ca am ascultat timp de jumatate de ora conversatia pe care o purta cu o persoana de sex feminin, careia ii urla copilul in spate. Full volume. Ba la un punct se mai auzeau si ceva gaini in fundal… Cel mai frumos era ca el tinea si mobilul la ureche si la un moment dat se mira ca se aude asa de tare. Pai merita unii ca astia sa aiba parte de tehnologie?

Posturi recente

1 comentariu la “Bine ca ai telefon…”

  1. feli Says:

    Parca imi aduc aminte ca personajul care avea probleme cu speakerul avea un telefon bussiness f scump. Momentul a fost f penibil, mai ales ca a vorbit destul de mult timp la telefon si sala de asteptare era cam plina. Oricum, tipul era f enervant si extrem de idiot.Daaaaaar…era “smecher”, ce mai!