Aceeasi schimbare

Incurcate-s caile Domnului, dar si mai incurcat e comportamentul romanului in fata urnelor. Romanul vrea in permanenta schimbare. Nu conteaza ce se schimba, da’ sa se schimbe, fir-ar al dracului! A fost schimbarea cu CDR, nu ne-a placut, am schimbat schimbarea. Pe urma ne-am saturat de PSD, i-am schimbat si pe astia dupa o vreme. Imi aduc aminte cum, acum patru ani, cand lucram la Televiziunea Transilvania (loc unde chiar ca am avut contact cat se poate de direct cu campania electorala si toti actorii ei), toata lumea sarea in sus de bucurie ca se petrecuse schimbarea si ca am scapat in sfarsit de “aia”. 

Dupa alti patru ani, schimbam iarasi schimbarea. Si cu ce o schimbam? Cum cu ce? Cu schimbarea dinainte. Cu “aia”. In speranta ca PSD a invatat multe lucruri in opozitie, a invatat din greseli, a devenit un partid mai curat si mai uscat. Nu spun eu ca sunt unii mai buni sau mai rai ca altii, dar mi se pare ca suferim de o lipsa crunta de optiuni. Nu merge cu unii, ii punem inapoi pe ceilalti, iar apoi ii schimbam, patru ani mai tarziu, tot cu aia. Nu de alta, dar n-avem altii. Naiba mai intelege ceva.

Asta asa, ca de Ziua Nationala a unei tari care pare in momentul asta o fata frumoasa si desteapta, pe care multi dintre noi, cei care am ales sa ramanem aici, o iubim, ca altfel am fi parasit-o de multa vreme. Din pacate, multi isi bat joc de ea cu acordul nostru (dat din patru in patru ani), iar ea saraca nu prea are ce face. Cat timp mai are ceva de dat, lucrurile vor ramane, probabil, exact la fel. Din pacate. La multi ani, Romania!

Posturi recente

Comments are closed.