“Stem” la Bucuresti

Uite ca am revenit la Oradea dupa o mica vacanta de cateva zile in Bucuresti, una foarte reusita. Am avut si  ocazia sa vad concertul din Bucuresti de lansare a “Stem”-ului Celorlalte Cuvinte. Culmea e ca, in cazul in care nu ati fost acolo, mi-e groaznic de greu sa descriu cum a fost spectacolul. Da, a inceput cu o oarecare intarziere (nu pot decat sa felicit conducerea Palatului Copiilor; un targ de haine si un concert rock sold out se inteleg perfect, mai ales cand coridorul care duce la sala e acelasi cu locul de desfasurare al targului!), dar ceea ce a urmat nu prea poate fi descris in cuvinte, sau cel putin nu de catre mine. Sunt prea legat de muzica acestei trupe si senzatia din timpul concertelor lor e cumva prea personala.

O sa zic doar ca a fost un show de exceptie (pentru altii, nu pentru Celelalte Cuvinte, ei au obiceiul de a canta foarte bine live), in care piesele noi si cele vechi s-au impletit perfect (inca o confirmare a modului in care “Stem” se potriveste cu restul discografiei trupei), scenografia inspirata a subliniat interpretarea foarte buna, iar publicul a fost pe masura. Ce sa mai zic? Splendid. Va pun si un clip video, ca sa intelegeti la ce ma refer, desi senzatia de a fi fost acolo nu se compara cu nimic (martori sunt Feli, Mihaela, Tudor, DeMaio, Cristi – care are si niste poze foarte reusite, Paul, pe care am avut acum ocazia sa il cunosc, dar si toti cei care au fost prezenti). Am si cateva poze, pe care le puteti vedea aici, dar si in slideshow-ul de mai jos. 

 

DeMaio (hail, man!), cu care am avut ocazia sa ma cunosc si sa port o discutie mai lunga despre concertul Celelalte Cuvinte si nu numai in ziua urmatoare concertului, are pe blogul sau un review mult mai detaliat decat al meu. Mai jos, un “Daca vrei” superb, cu o reactie a publicului asa cum merita aceasta trupa. Mai am ce sa spun? Nu prea cred.

Mai tarziu: Cristi a scris un post foarte frumos despre Celelalte Cuvinte si o prietenie care dureaza de multi ani, pe care il gasiti aici.

Posturi recente

7 Comentarii la ““Stem” la Bucuresti”

 1. feli Says:

  A fost foarte frumos concertul. Nici nu ma asteptam la altceva. Ma bucur foarte mult ca a ajuns si prietena noastra Mihaela :).
  La final am avut o senzatie …de bine, pur si simplu, cand m-am uitat la cei din jur care se ridicasera in picioare si cantau cu zambetul pe buze.

  . Restul e ceva dincolo de cuvinte

 2. Tudor Says:

  Ne-am facut un obicei. Sa mergem in aceasta formula la concerte 🙂

 3. Bogdan Says:

  Mie imi place aceasta formula de echipa. Hai sa o pastram, ca vad ca e una foarte buna. De acord?

 4. C Says:

  ÃŽntr’una din zilele astea am să postez ÅŸi eu ceva în scris despre concert. Pe mine m’a îngheÅ£at: mi’am dat seama cât de mult am îmbătrânit!
  Altfel, musically speaking, neschimbaţi, cum îi ştiu eu în live-uri şi personal, de 23 de ani!

 5. C Says:

  Na, c’am pus!

 6. Bogdan Says:

  Citesc un pic mai incolo, promit.

 7. “Whisky and wimmen/Ain’t no good for me…” » Blog Archive » Celelalte Cuvinte - “Stem”… Says:

  […] CONCERT AM MAI GÄ‚SIT CÂTE CEVA LA BOGDAN ÅžI LA VORBÄ‚REÅ¢U. This entry was posted on Tuesday, November 18th, 2008 at 11:59 am and is […]