Hai Bihoru’!

  

 

Am fost azi la meci la FC Bihor (nu mai fusesem din campionatul trecut) si am avut una dintre revelatiile fotbalistice ale sezonului, fara discutie. Echipa asta (in mare masura formata din copii de la centrul propriu) chiar joaca. Un fotbal placut, in viteza, si mai si ajunge des la poarta. E drept ca se rateaza mult, dar va veni si maturitatea la un moment dat. 3-1 cu Drobeta Turnu-Severin si un joc al naibii de bun.

Oricum, m-au lasat masca cu atitudinea lor niste jucatori care probabil castiga la un loc cat un jucator mai acatarii din Liga I, care doarme in ghete pentru banii aia. Chiar m-am uitat acum pe site-ul FC Bihor. 23.000 de euro pe luna (echipa I + echipa a II-a)… Mai are rost sa zic ceva?

Si un lucru foarte important. Nu am auzit atatea aplauze si atat de putine injuraturi pe stadionul asta niciodata. 

Sunt cu atat mai bucuros cu cat dupa etapa asta Bihorul a trecut pe locul 3, la egalitate cu locul 2, promovabil. Si daca am fi surpriza seriei anul asta?

Posturi recente

1 comentariu la “Hai Bihoru’!”

  1. Suporter undercover | Bogdan Says:

    […] felul celui pe care il am eu) calatorii pe care le-am facut in ultima vreme. Totul a pornit de la meciul cu FC Bihor despre care povesteam saptamana trecuta si care mi-a refacut intr-o oarecare masura […]