Fixul ala din alta retea

De la o vreme se intampla o faza al naibii de interesanta. Sa incep prin a spune ca unul dintre cele doua mobile (sau ambele)  era de obicei responsabil cu enervarea mea de dupa-amiaza, pentru ca isi gasea sa sune de cate ori aveam si eu un moment ceva mai calm. Si daca incepea, refuza sa mai termine. Inchideam, iar suna, iar inchideam, iar suna si tot asa.

Mai nou mobilele imi suna prea putin de la o ora incolo. O fi faptul ca l-am trecut pe cel personal in alta retea? Ca-n reclama Cosmote cu copiii aia emo, ma evita toata lumea pentru ca sunt din alta retea. Sa fie sanatosi, asta nu poate decat sa ma bucure… Oricum, cel de serviciu era responsabil cu astea, dar si el pare a fi mai calm spre orele serii in ultima vreme. Nici asta nu ma supara deloc. Si asta pentru ca am reusit sa ajung incet-incet la un moment al zilei cand pot fi si eu calm, doar cu ale mele griji pe cap, fara sa le mai am si pe ale altora. 

Din nefericire, de vreo doua zile incoace, nesimtitul ala de telefon fix, pana acum catava vreme foarte pasnic si la locul lui, aproape neobservabil acolo in hol, a inceput sa faca pe nebunul si sa sune exact cand ma apropii de starea descrisa mai sus. Si cand incepe, refuza sa termine. Unii dupa altii suna, de zici ca s-a dat liber la vorbit in draci pe liniile fixe ale patriei.

O fi din cauza ca el e dintr-o cu totul alta retea decat celelalte doua, mult mai pasnice si mai resemnate cu soarta lor? Ramane sa cercetez si sa ajung la o concluzie, daca o fi existand una.

Posturi recente

Comments are closed.