In rand cu lumea

Stiu ca nu am mai zis nimic pe-aici de vreo cateva zile, dar motivul e unul foarte simplu si, in acelasi timp, neplacut – am ajuns si eu in rand cu lumea. Atata am rezistat, am renuntat la calitatea mea de rebel. Asa ca am facut ceea ce au facut cam toti in ultima vreme, fie ca sunt prosti sau destepti, manelisti sau rockeri, intelectuali de prim rang sau muncitori necalificati – o viroza! Viroza de care m-am bucurat din plin pe parcursul a trei zile petrecute aproape in totalitate in pat, cu ceaiuri, Halls si naiba mai stie ce alte leacuri care in cele din urma au dat oarece roade, cat timp am inceput sa ma simt ceva mai bine cam acum o ora. Asta probabil ca demonstreaza ca, in ciuda eforturilor mele, sunt fericitul proprietar al unui organism sanatos, care s-a descurcat destul de repede cu inamicul. Bine, tusea mai e aici, dar trag nadejde ca se duce si ea pe undeva in zilele urmatoare – as avea eu cateva sugestii, dar nu o sa le spun. Sper sa o conving cu siropul din muguri de pin. Data trecuta a mers. Si nu, nu ma las de fumat.

Posturi recente

11 Comentarii la “In rand cu lumea”

 1. Esemes Gradinescu Says:

  Bogdan, te rog din suflet, fa ceva: contrastul intre fond si fonturi e foarte mic, nu vad sa citesc cand sunt obosita. Si cum intru tarziu pe blogul tau- cu multa curiozitate si mult drag-sa vad ce faci, ce scrii, am mari probleme. ajutor. Mareste fonturile, fa-le galbene, te rog mult.
  Orice numai sa vad si eu…

  Mihaela

 2. Esemes Gradinescu Says:

  A, insanatosire grabnica. Hapciu

 3. Bogdan Says:

  S-a notat. Era oricum in plan chestia asta, dar mai suporta un pic, pana am vreme sa ma ocup si de ea. Promit ca se face, undeva in viitorul apropiat.
  Multumesc frumos de urari, pare-se ca mi-am mai revenit cat de cat. 😉

 4. feli Says:

  e bine ca ai adoptat o atitudine deschisa spre diverse categorii de leacuri, mai mult sau mai putin conventionale 😛
  bine ca ti-ai revenit:)

  and now, i consider myself knocked out 😛

 5. Violet Hope Says:

  Pentru tuse aveam eu un killer-remedy, cu muuulte plante, foarte concentrat. Nu stiu daca sa ti-l recomand sau nu. L-am incercat de doua ori si a functionat (mi-a oprit tusea instant) dar am fost “high” vreo 24 ore dupa. Daca te tenteaza, spune-mi. 🙂
  Anyway, sa te faci bine.

 6. Bogdan Says:

  Mi-a mai trecut, oricum, asa ca nu pot spune ca ma tenteaza prea tare. Mai ales ca de timp sa “get high” nu pot zice ca dispun. 🙂 Dar promit ca la urmatoarea viroza te anunt din timp (numai sa am zile libere) :))

 7. Bogdan Says:

  @ Mihaela: cu ajutorul unui cititor connect si prieten, s-a rezolvat. Sper ca acum sa fie mai simplu de citit noaptea 😉

 8. Violet Hope Says:

  Dude, nu ti-ar trebui zile libere.:) E vorba doar de un ceai din plante care se gasesc la plafar, pe care eu le combin dupa o reteta proprie in concentratii mult mai mari decat ar fi cazul – de unde si efectul de “high”. Atata tot. Cred ca am lasat prea mult loc de interpretare in constructia frazei. Defect profesional.
  Take good care.

 9. Bogdan Says:

  Glumeam si eu. 🙂 E ok acum, ca s-a dus raceala.

 10. Mihaela Rentea Says:

  Da, asa vad foarte bine, multumesc mult.

 11. Bogdan Says:

  Cu multa placere. Totul e “a work in progress”….