Steaua bate pe Lyon

Si asta pentru ca asa vreau eu si alte cateva milioane de suporteri ros-albastri. Stiu ca m-au enervat in ultimele saptamani, dar le dau aceasta imensa sansa de reabilitare. Si ii dau sansa respectiva si lui Zapata. Ar face bine sa profite de ea, pana nu ma enervez si fac extrem de urat! Asa ca make me proud!

Mai tarziu: nu pot decat sa multumesc echipei pentru ca-mi merita increderea. Sa pierzi dupa ce ai condus cu 2-0 si 3-2 e inadmisibil. Laca, o demisie, ceva?

Si mai tarziu: Sa nu se inteleaga de aici ca am ceva cu Lacatus. Nu am si nu voi avea vreodata. Nu pot decat sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Steaua, pentru modul in care s-a identificat si se identifica cu acest club. Respectul meu pentru el ar ramane acelasi si daca ar duce echipa in B. Dar e clar ca Steaua e o palarie prea mare pentru el ca antrenor. Din pacate, pentru ca nimic nu mi-as fi dorit mai tare decat ca el sa reuseasca sa aiba rezultate aici, unde e mai “acasa” ca oriunde. Din pacate nu a fost asa si ar fi spre binele Stelei sa se retraga.

Chiar mai tarziu: Lacatus a demisionat. Nu pot decat sa ii urez bafta in continuare, cu toata parerea de rau ca n-a fost sa fie. Desi toti ne-am fi dorit asta.

Posturi recente

4 Comentarii la “Steaua bate pe Lyon”

 1. adi Says:

  Eu zic ca steaua nu are nevoie de un alt antrenor. are deja unul, mai mae decat Capello, Mourinho si Fergusson la un loc. nimeni altul decat magnificul Jiji. sa fim seriosi! steaua are milioane de fani, cam impropriu spus, doar pentru ca romanul nu are cu cine sa mai tina si se buluceste sa se integreze in lumea celor care au probleme cu efectul de turma (exceptie fac suporterii adevarati – am zis bine, Bogdane, nu? – nu cei de duminica).
  steaua nu mai ce a fost, iar asa-zisa valoare si-o demonstreaza in cupele europene, nu acasa, cu banii pastorali.
  astept meciul Clujului, sa ma mai bucur si io oleaca. asta chiar daca CFR e echipa ungurilor. Jiji a zis-o…

 2. Bogdan Says:

  Steaua are nevoie de unul ca Oli, care sa stie sa il abureasca pe Jiji si sa faca ce vrea el.
  Poate ca ai dreptate la faza cu suporterii, dar cum eu tin cu Steaua de cand ma stiu, ma indoiesc ca mi se aplica. Chiar am zis aseara unor prieteni (ex-) rapidisti care acum tin cu CFR si care comentau de Steaua (“ba, cu ce echipa tineti…”) sa faca liniste, cat timp eu nu mi-am schimbat echipa favorita in secunda in care a mea merge prost. Tin cu Steaua si daca merge in B. Astea-s chestii care nu se schimba, sau nu ar trebui sa se schimbe. Da, ma bucur de rezultatele CFR (sunt roman totusi), dar atat. Nu o sa ma vezi in tricou cu Muresan prea repede…

 3. adi Says:

  repet, tu esti fan, altii sint suporteri de circumstanta. am tot respectul pentru aia care tin cu sufletul, nu care se aliniaza turmei… si stii ca sint mult care trec de la o echipa la alta precum albinele din floare in floare

 4. Bogdan Says:

  Asa o fi. Probabil ca tii minte cum am suferit de destule ori si cand eram la TTV. Degeaba. Tricoul meu cu Steaua (cele doua, de fapt) ramane articolul meu favorit de imbracaminte.