Verze ros-albastre

Ati mai vazut asa ceva? Stiu ce culoare are leguma in cauza, dar asta am vazut azi, in meciul de la Galati. O adunatura de verze umflate de bani si plimbate in masini scumpe, care nu mai au chef de fotbal. Aveam tot respectul pentru Zapata, dar cand vad ca, dupa cate un meci impecabil in Liga Campionilor (si s-ar presupune ca Toni trage mai bine la poarta decat Pena), o comite in campionat cu Otelul si Bistrita, nu mai stiu ce sa zic de el. Si nu numai de el. Toti par niste vedete de Liga Campionilor, care in campionat trebuie doar sa se prezinte ca sa ia 3 puncte. Iar Otelul si Otopeni au dovedit ca lucrurile nu stau chiar asa.

Pentru ceea ce a reprezentat Lacatus ca jucator la Steaua, tot respectul. Pentru calificarea in Liga, din nou tot respectul. Dar nu mi se pare normal ca echipa sa joace in halul asta cand a aratat de cateva ori ca se poate. Nu incep si eu cu povestea cu “Toja in banda”, ca nu are rost sa o mai repet si eu. Si uite asa ma gandesc iar ce ar face Dan Petrescu cu lotul asta…

Faceam calcule de genul “Steaua bate la Galati, CFR bate pe DInamo…”, care acum nu-si mai au rostul. Dar tot vreau sa o bata CFR pe Dinamo. Nu tin cu CFR (chiar ii spuneam unui prieten, parafrazand o replica din “High Fidelity” ca sa tin cu CFR si Steaua in acelasi timp ar fi ca si cum as tine cu israelienii si palestinienii in acelasi timp). Ma bucur pentru rezultatele lor in Europa, dar acolo se opresc lucrurile. Ma gandesc insa ca nu au cum sa nu bata. Dinamo e pe primul loc pentru ca are un noroc de-a dreptul incredibil in campionatul asta. Fara norocul ala nu stiu cum ar fi castigat jucand in halul in care joaca. CFR, pe de alta parte, chiar joaca fotbal. Sa vedem daca o si dovedeste diseara.

Posturi recente

Comments are closed.