Cineva sa ii aduca pe AC/DC!

Din acelasi ciclu al dezamagirilor (pe de o parte), AC/DC a vandut toate biletele pentru concertul din Budapesta si aproape toate celelalte concert din Europa. Dezamagitor e ca eu nu am prins un bilet, asa ca nu imi ramane decat sa sper ca ii aduce cineva la Bucuresti si ca am mai mult noroc.

Pe de alta parte, cum sa nu ma bucur de faptul ca, intr-o lume a muzicii in care toate starletele penibile de carton sunt difuzate pe toate canalele TV 24 de ore din 24, o legenda rock cum e AC/DC are atat de mult succes? Poate din asta invata ceva si cei care conduc casele de discuri si institutiile de presa. Rock-ul nu e mort, ci doar voi vreti sa il credeti asa.

Later edit: am gasit si o petitie online in scopul aducerii AC/DC la noi. E aici, daca va intereseaza sa o semnati. Poate ajuta.

Posturi recente

7 Comentarii la “Cineva sa ii aduca pe AC/DC!”

 1. feli Says:

  “…starlete de carton…”…ai ascultat destul de mult cc. da nu e rau 🙂 sa speram ca prindem bilete la bucuresti 🙂 te puuuuuuuuuuuuup

  grs

 2. ioana Says:

  ia vezi ca nici eu n-am prin direct bilete la concert, in schimb am gasit o agentie de turism care organizeaza excursie la budapesta cu biletul inclus in pretul excursiei, mi-am si facut rezervare, daca te intereseaza http://www.interra.ro/site/selectedOffer/offers/48f7476855031/_Concerte__Cultura__Valentines%20Day_Concert_International-Mega_Concert_ACDC__Pachet_economic.html
  in romanica eu nu mai sper sa vina si oricum concertele de la budapesta sunt mai adevarate (eu i-am vazut si in 91 la monsters of rock)

 3. Bogdan Says:

  Mersi mult de sugestie, probabil ca voi incerca si eu varianta asta. Credeam ca fac numai din Bucuresti, dar vad ca merg si din alte orase. Si eu as prefera Budapesta, fiind din Oradea. In ’91 a fost la Monsters of Rock si un prieten, mare fan AC/DC, care acum nu mai este. Tin minte ca pastra cu sfintenie biletul si afisul.

 4. ioana Says:

  ma bucur daca sugestia mea te poate ajuta, noi suntem un grup de timisoreni care vom merge la concert astfel si nici macar nu ne intereseaza transportul cu autocarul firmei respective, vom merge cu masinile in budapesta. cat despre concertul din ’91, am si acum biletul de intrare si cateva fire de iarba din gazonul nepstadion drept amintire… imi pare rau de prietenul tau… apropos de faptul ca prin media circula o stire cum ca s-au vandut rapid toate biletele la concertele lor din toata lumea si ca se spune ca motivul ar fi acela ca fanii se gandesc la varsta inaintata a membrilor trupei si la faptul ca ar putea fi ultimul lor concert… primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost ca defapt multi dintre fani ar putea gandi exact invers, ca ar putea fi ultimul concert la care pot ei sa participe! succes cu biletele!

 5. Bogdan Says:

  Am mai gasit o varianta – http://www.iturism.ro/vezi_oferta.php?pak=34887 – asta de aici. Ramane sa vad si sa decid ce fac. Culmea e ca Milano, cu avion si toate alea iese cu putin mai scump ca Budapesta. Drept e ca trebuie si ajuns la Bucuresti, dar naiba stie. Mai vad.

 6. ioana Says:

  am studiat si eu oferta asta, insa biletele la concert “intrare generala” nu m-au convins. standing in fata scenei!

 7. Bogdan Says:

  Am mai intrebat si eu de una de Budapesta, dar cum locuri mai au doar la varianta cu transport cu tot (si numai 3), cred ca o sa raman cu speranta ca o iesi ceva si la Bucuresti.