Intre vise…

Titlul isi are in totalitate rostul, atata vreme cat ultimele zile (cu toata oboseala aferenta) au fost asa cum visez sa am in permanenta. Totul a inceput cu o calatorie la Londra (via Bucuresti), pe parcursul careia am putut visa ca vine si ziua cand vom fi si noi mai apropiati de ei ca fel de a fi si ca si civilizatie. 

Pe langa ca au un oras minunat, in care nu poti sa nu stai in permanenta cu gura cascata la cladirile minunate (de data asta am avut si mai mult timp sa le vad), surprinde faptul ca reusesc sa te fac sa crezi ca masinile lor vin din fabrica fara claxon. Altfel cum ai putea explica faptul ca in doua zile acolo nu am auzit niciun sofer folosind claxonul (si adaugand niste referiri la mama cuiva), nici macar cand pietonii treceau pe rosu. Mai mult, mai si opreau…

La asta se adauga un eveniment foarte reusit al celor de la Nokia (mai multe despre asta voi spune insa in connectul urmator), intr-un club superb, cu o atmosfera de zile mari si cu Keane, o trupa care mie, din ceva motiv, imi place tare mult. Si care nu m-a dezamagit deloc. Chiar vedeam inainte de plecare ca aveau concert pe 29 la Londra si regretam ca nu ii vad. Uite ca lucrurile au tendinta sa se rezolve singure. Si asta, cu riscul de a ma repeta, intr-un oras minunat, in care as putea oricand sa traiesc, cum le spuneam colegilor de calatorie, Alex Nistor de la Stuff si Gabi Preda de la Business Standard (salutations, domnilor!).  

Apoi am revenit in Bucuresti, unde am avut privilegiul de a revedea niste oameni tare dragi mie – Mihaela si Tudor (la multi ani din nou!), carora li s-a adaugat Feri, pe care am avut (finally) ocazia sa il cunosc si altfel decat telefonic. Impreuna cu ei am petrecut o dupa-amiaza cum doresc oricui si cum poti avea doar alaturi de prieteni.  

Apoi am pornit inapoi spre Oradea, cu trenul de noapte pe care il cunosc prea bine. N-am dormit mare lucru, dar macar am apucat sa citesc ceva si sa ma pregatesc pentru ceea ce ma astepta duminica seara. Si a meritat, pentru ca lansarea “Stem”-ului celor de la Celelalte Cuvinte a fost sub forma unui concert de care numai ei sunt capabili in tara asta. Plus ca piesele noi (foarte bine primite de publicul de la Filarmonica din Oradea) sunt impecabile. Un impecabil la care trupa asta a reusit de-a lungul anilor sa ma faca sa ma astept.

Am apucat si sa ascult noul CD – il gasiti aici – (a fost si Oradea prima la ceva – aparitia “Stem”…). Impresia de clasa data tuturor jenelor care curg pe toate canalele este si mai accentuata. De asta voi asculta Celelalte Cuvinte cu aceeasi placere intotdeauna, spre deosebire de alte chestii, care ies din player asa cum intra. 

Aveti aici si o poza de la Londra, to enjoy…

Posturi recente

3 Comentarii la “Intre vise…”

 1. Esemes Gradinescu Says:

  Prietenii te imbratiseaza si te mai asteapta in Bucuresti.

  Mihaela

 2. Bogdan Says:

  Abia astept si eu sa va revad. Repetam dupa-amiaza aceea cat de curand, promit…

 3. feli Says:

  acum te salut si eu din bucuresti :(.