Inca un album de asteptat

 

Sunt un fan al Van Halen-ului din perioada Sammy Hagar. Nu-mi pasa ca foarte multi spun ca ala nu e Van Halen, ca perioada “fun” cu David Lee Roth ii caracterizeaza cu adevarat, ca Sammy Hagar i-a dus intr-o directie prea serioasa. Hagar are o voce extraordinara, iar eu cred cu tarie ca “Balance” este unul dintre cele mai bune albume rock. Ever!

De Joe Satriani nu e nevoie sa mai spun absolut nimic. Asa ca m-am bucurat imens cand am auzit de Chickenfoot (intre timp cica nu se mai cheama asa), o trupa in care, pe langa domnii mai sus mentionati, canta si Michael Anthony (alt exilat pe nedrept din Van Halen), precum si Chad Smith, bateristul din Red Hot Chili Peppers.

Iar acum, intrand pe blogul lui Sammy Hagar, aflu ca trupa e in studio, deci vom avea ceva de ascultat in curand. Abia astept. M-am saturat de minimalismele penibile pe care le aud in ultimul timp de peste tot. Vreau rock ‘n’ roll!

Fara vreo legatura cu Sammy Hagar, Van Halen sau Satriani, un prieten imi trimitea acum cateva momente o enumerare in aparenta aleatorie, dar care spune atat de multe cui trebuie, nu-i asa? 

17 Nentori, Knattspyrnufelag, Elfsborg , NEC Nijmegen…

Este nevoie sa mai spun ceva?

Posturi recente

2 Comentarii la “Inca un album de asteptat”

  1. krossfire Says:

    Dap, Haggar rupea la voce . Roth avea carisma si hainele gay.

  2. Bogdan Says:

    Da, foarte bine ai sintetizat. Plus ca perioada Hagar e plina de piese impecabile. I se simte omului foarte serios talentul componistic acolo.