Actiune anti-manele in forta

Recunosc ca am un umor cat se poate de negru, dar probabil ca si tot ce aud in jurul meu si prin presa in fiecare zi are o contributie la asta. Sau macar la amplificarea acestui lucru.

Si acum, sa ajung unde voiam. Azi am citit o stire care m-a facut sa rad in hohote, cu tot tragismul ei. Povestea pe scurt suna cam asa: in Iasi, un tanar asculta manele (ce altceva?) cu prietenii, la volume imposibile, in aceeasi casa in care locuieste si tatal sau. Care tata, satul probabil de lirica prea mult preocupata de bani, dusmani, masini tari si femei s-a decis sa faca ceva in acest sens. Asa ca i-a strigat fiului sa dea mai incet muzica, iar fiul, ca un copil ascultator, a incuiat usa camerei. Trebuie sa spun ca si mie imi repugna din plin genul acela muzical, dar trebuie sa recunosc ca actiunea luata de respectivul tata a depasit absolut orice imaginatie.

Tatal, dornic sa ii dea o lectie blanda fiului, s-a gandit sa ia o drujba si sa intre in camera dupa metoda din “Texas Chainsaw Massacre”, adica prin usa, atingandu-l cu aceasta ocazie la mana pe fiu. Care e in afara oricarui pericol in acest moment, cu niste tendoane partial sectionate. Asta da actiune anti-manele! Din pacate insa, drujbele sunt cam scumpe…

Posturi recente

Comments are closed.