Diamond? Hmm…

Toata lumea vorbeste in ultimele zile numai de pretul la iPhone si sunt absolut convins ca Orange va da o lovitura cat se poate de serioasa cu “minunea” de la Apple. Daca prima versiune a ajuns la noi numai decodata, sa vezi acum, cand devine produs de masa (in sensul ca o sa il vedem pe toate mesele din cluburi vinerea si sambata seara, cand iese lumea prin oras), lucru care nu e neaparat rau. Mai bine sa-si ia toti iPhone, decat sa mai vad diverse telefoane aurii.

Totusi, mie parca HTC Touch Diamond imi face cu ochiul mai tare la ora asta. Are in suficienta masura pentru mine si business si multimedia, iar echilibrul e unde vreau eu sa fie. Sa vedem…

In alta ordine de idei, prietenul Tudor scrie ca, dupa ce Kravitz, Whitesnake si alti cativa artisti internationali ne-au umplut de bucurie crezandu-se la la Budapesta cand cantau la Bucuresti, Kaiser Chiefs ne-au razbunat cu un “That’s a nice one, BUCHAREST.” zis pe scena mare de la Sziget. Asa da!

Cu asta am incheiat pe azi, dar va invit in continuare sa il votati pe Marius. Daca castiga, promit sa il conving sa urle si el un “good evening Bucharest!” cu prima ocazie cand canta prin Budapesta.

Posturi recente

2 Comentarii la “Diamond? Hmm…”

  1. Tudor Says:

    Trebuia si noi sa mergem la Sziget. Cum de am ratat…

  2. Bogdan Says:

    Da, ai dreptate. Si eu incep sa regret. Am auzit ca a fost nasol, cu exceptia lui Maiden, dar pentru asta facea toti banii. Mergem la anu’, poate se mai scapa cineva cu un “Slip of the Tongue”, ca un album al unei trupe, nu spun care, pe care am vazut-o noi live vara asta… :))