Nu si Chris Cornell…

Vorbeam azi cu un prieten despre albumele noi ale unor artisti sau trupe care pe vremuri iti placeau la nebunie, si care (in unele cazuri), te dezamagesc crunt. Mie Chris Cornell mi-a placut intotdeauna, fie ca a fost vorba de Soundgarden (probabil cea mai creativa trupa din perioada grunge), cele cateva albume solo (cat se poate de interesante) sau Audioslave, una dintre “Revelations”-urile  mele din ultimii ani si o trupa care imi e si acum foarte draga. Am fost cat se poate de suparat cand s-au despartit, din dorinta celorlalti trei membri de a o lua de la zero cu Rage Against The Machine, dar macar au lasat in urma niste albume excelente.

Iar Cornell si-a continuat cariera solo cu inca un album (si el absolut respectabil), “Carry On”.  Ba chiar am facut o tragedie din faptul ca anul trecut nu a mai cantat la Sziget, din cauza unor probleme cu vocea. Pentru mine era cel mai important concert, laolalta cu Nine Inch Nails. Si speram ca tot voi avea ocazia sa il vad la un moment dat.

Si azi dau peste catastrofa de ma jos, ca altfel nu ii pot spune – o colaborare cu Timbaland (ma abtin), care ii si produce noul album. Am mai auzit un fragment de piesa. Cred ca nu ma mai deranjez sa-l vad live, daca mai vine la Budapesta sau pe aproape.


Later edit: mai lipseste ca David Coverdale sa faca duete cu Timberlake, iar celor de la Rush sa le produca P.Diddy urmatorul disc si o sa pot spune cu incredere ca lumea asta s-a intors cu fundul in sus…

Posturi recente

2 Comentarii la “Nu si Chris Cornell…”

  1. feli Says:

    nelly furtado-like… nasol. foarte, foarte nasol. si nepotrivit. si inexplicabil. this is pretty lame.

    what was he thinking?

  2. Bogdan Says:

    Obviously, he wasn’t thinking at all.